Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש רכב משפחתי 7 מקומות זול, הילוכים אוטומט, עם תא מטען גדול ללא קיפול מושבים, אמין ככל האפשר, חלפים זולים.

ההתלבטות שלי היא כרגע בין:

1. קרייזלר וויאג'ר

2. מאזדה MPV

3. מיצובושי גרנדיס

4. קיה קרניבל

כולם בין השנים 2005-2007.

מה לדעתכם הכי מתאים לי מבין אלו,

האם יש דגם יותר מתאים מאלו?

תודה

עריכה אחרונה על ידי yoni2017
פורסם

צריך לקחת בחשבון,שרוב הרכבים הללו כבר קרועים ועלול להיות להם בלאי גדול ביותר.

הייתי פוסל מראש אפשרויות 1 ו-4 - הקרייזלר הלא הכי נפוצה עלולה להכניס אותך למוסכי היבואן = אחזקה יקרה מאוד.

קאיה- לרוב ראיתי כאלו עם מנועי דיזל והן בטח שחוטות לחלוטין.

הייתי מתלבט בין המאזדה למיצובישי- חפש רכב שמור עם הסטורית טיפולים עד כמה שניתן,תצטרך להתאזר בסבלנות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צריך לקחת בחשבון,שרוב הרכבים הללו כבר קרועים ועלול להיות להם בלאי גדול ביותר.

הייתי פוסל מראש אפשרויות 1 ו-4 - הקרייזלר הלא הכי נפוצה עלולה להכניס אותך למוסכי היבואן = אחזקה יקרה מאוד.

קאיה- לרוב ראיתי כאלו עם מנועי דיזל והן בטח שחוטות לחלוטין.

הייתי מתלבט בין המאזדה למיצובישי- חפש רכב שמור עם הסטורית טיפולים עד כמה שניתן,תצטרך להתאזר בסבלנות.

שכחתי לציין שאני לא הולך לנסוע הרבה,ככה שהעלות של הדלק והבלאי אולי פחות משמעותית

פורסם

לגבי דלק אתה אולי צודק שזה לא כ"כ משמעותי כי ההוצאה ידועה מראש וקבועה פחות או יותר.

לגבי בלאי - תרשה לי לחלוק עליך . גם אוטו שנוסע מעט יכול למרר את חייך אם הוא לא שמור.

לא יניע , לא יעבור טסט , ידלקו כל מיני נורות אזהרה וכו'

פורסם
לגבי דלק אתה אולי צודק שזה לא כ"כ משמעותי כי ההוצאה ידועה מראש וקבועה פחות או יותר.

לגבי בלאי - תרשה לי לחלוק עליך . גם אוטו שנוסע מעט יכול למרר את חייך אם הוא לא שמור.

לא יניע , לא יעבור טסט , ידלקו כל מיני נורות אזהרה וכו'

מסכים בהחלט, הכוונה שלי היתה האם גם במקרה כזה הקרייזלר והקיה הן לא אופציה

פורסם

1. קרייזלר וויאג'ר - לא כדאי בתקציב הזה האחזקה יקרה

2. מאזדה MPV - גם כאן המנועים (2.5 ליטר) די רגישים להזנחה, צריכת דלק גבוה מאוד סה"כ סבירה.

3. מיצובושי גרנדיס - משהוא נורמלי לא תמצא בתקציב הזה

4. קיה קרניבל - גם כאן אחזקת הדגם הקודם לא זולה בכלל, ובכל מקרה בסכום הזה תמצא (כנראה) רק צרות.

או שתעלה בתקציב או שתחפש משהו יותר קטן (למשל - רנו לוגאן מרווחת ל7 נוסעים ללא תא מטען, עם אחזקה זולה ואמינות טובה).

• תוכן חדש...