Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רומסטר 2010. עכשיו יש 119000 קילומטר וצריך לעשות טיפול 120000. אם אני מחכה עד 121500 זה בעייתי או לא נורא?

פשוט יש נסיעה לאילת ואחריה אני רוצה לעשות טיפול... או שכדאי לפני?

פורסם

אם יותר נוח לך לעשות אחרי הנסיעה, אתה יכול. איחור של 1500 ק"מ זה משמעותי.

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

הצרה היא שאחרי כל עידכון השיט הזה חוזר..

יום טוב גם לך

פורסם

בהנחה ששגרת הטיפולים שלך היא כל 15,000 - לא הייתי ממליץ להמתין, ב 15,000 השמן כבר יוצא גמור, אז לקחת שמן כזה לנסיעה לאילת?

לא שיגרם איזשהו נזק משמעותי אבל עדיין...אם היית עושה טיפול כל 10,000 אז למשוך עוד 1500 זה באמת לא קריטי, אבל מניסיון - שמן ב 15,000 נראה גמור לגמרי.

פורסם

אני בטוח ב 99% שבאירופה יש למכוניות האלו מרווח טיפול גדול יותר, 20 או 25 אלף ק"מ. בארץ מטפלים לפי תוכנית לתנאים קשים שכבר כוללת קיצור מרווחי טיפלים.

מכוניות פולקסווגן בשנות ה 80, כשכל השמנים היו מינרליים ומנועים היו מנועי קרבורטור שעובדים על תערובת פחות מדוייקת ומזהמים את השמן יותר, היו מגיעות עם הוראה להחליף שמן כל 15.000.

אז היום רכב מודרני עם שמן סינטטי מודרני לא יכול לעבור 16.000 ק"מ בין טיפול לטיפול?

לא צריך להגזים, אני לא אומר שצריך למשוך עם אותו שמן 50 אלף ק"מ אבל איחור ב 1000 או 2000 ק"מ ממועד טיפול כל 15 אלף הוא לא קריטי בכלל.

הרבה פעמים יצא לי לאחר ב 1000 ק"מ לטיפול (לפעמים יש שבוע עמוס). אין לזה שום משמעות. החזקתי את המכוניות הרבה שנים ולא נתקלתי בבעיות כלשהן בגלל זה.

----------------------------------------------------

• תוכן חדש...