Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חיפושים מצאתי תג'יפ הבא ( CX-5 ) עם מערכת BOSE מהחברה.

יש לי כרגע ספורטבק עם מערכת של רוקפורד מהחברה,האם זה שווה ערך? ( אני מתאר לעצמי שלא כי אין בג'יפ סאב מאחורה... ) או דומה?

פורסם

כאילו, אם נגיד לך שהמערכת לא שוות ערך שם, אז לא תלך לראות את האוטו שחיפשת כל כך הרבה?

זה הדבר היחיד שחשוב לך?

גש, תראה את הרכב, שים טרק שאתה מכיר במערכת ותחליט בעצמך.

אאל"ט, המערכת BOSE ב-CX5 כוללת רמקולים "9 בדלתות הקדמיות. זה תחליף לא רע לסאבוופר.

פורסם

תריץ חיפוש על סקירה של מאזדה 6 פרימיום פלוס 2017 שיצא לי להתרשם ממנה לנהיגה קצרה וגם עשיתי שם סקירה על המערכת המדוברת של BOSE.

דווקא באס לא ממש היה החלק שחסר לי במערכת הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Tom_22,אני מעדיף ללכת על הגרסאות הללו כי אני מחליף רכב כל שלוש שנים בערך. וכל שלוש שנים להעביר מערכת והתקנות זה נראה לי כמו כאב ראש מיותר.

lanosforce, תודה רבה אני אבדוק את זה.

• תוכן חדש...