Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לטויוטה אוריס בנזין יש רעש ייחודי באגזוז (כמו אגזוז לחץ), לא ברור לי למה, וגם בטויוטה לא ידעו לענות על זה.

אך בנוסף לכך, בתקופה האחרונה התחיל להרעיש כמו טרקטור. בהתנעה ולאחריה הרעש משמעותי יותר.

מאחר ומדובר ברכב חדש יחסית, ולא ידוע לי על מכה שקיבלתי, מה הסיבות האפשריות לרעש?

האם זה בוודאות בעיה באגזוז או שגם בעיות במנוע יכולות ליצור רעש שיבוא לידי ביטוי באגזוז?

מהסתכלות שטחית שלי על החלק האחרון של האגזוז, הכל נראה תקין.

תודה לעונים

פורסם

עדכון:

הייתי אצל אגזוזן, הרים את הרכב על ליפט, ולא מצא שום בעיה בשום מקום, הוא אמר שאינו יודע להסביר את הרעש.

לאחר מכן נסעתי למוסך טויטה, הוא עשה נסיעה עם הרכב, ואמר שאכן יש רעש קצת חריג, אבל גם לא יודע להסביר את זה.

אמרתי לו שבהתנעה (לאחר שהרכב מתקרר) יש רעש הרבה יותר חריג כמו של טרקטור, והמנהל מוסך הציע שאשאיר את הרכב במוסך והוא יניע אותו בבוקר, השארתי אותו.

העניין הוא שלא מצאו סיבה, הכל נראה שלם, אין בעיה במנוע (הרכב גם עבר טסט בפרברואר) אז המחשבה שלו שאולי צריך להחליף דוד אחורי, והוא ידבר על זה עם טויוטה לגבי מחיר מאחר וזה לא באחריות.

השאלה שלי היא, האם זו בכלל הבעיה...? ואם זה פגם בייצור? אז האם יתחשבו גם אם עברה האחריות.

לפני כשנה התלוננתי על רעש (הוא היה קצת פחות מהיום) והוא אמר לי שזה הרעש של האוריס, ואז זה היה באחריות. יכול להיות שהייתי צריך להתעקש אז שיבדקו לעומק.

תודה

פורסם
תוכל להקליט את הרעש ולעלות אותו ליוטיוב ולשים קישור? זה יעזור לאבחן את הבעיה.

הקלטתי לפני כמה ימים

יש לקחת בחשבון שהקלטתי ממש קרוב לאגזוז (התנעתי ויצאתי לשם)

אין לי חשבון ביוטיוב, העליתי את זה לאתר ומשם ניתן להוריד.

קישור לקובץ השמע:

http://www.upfile.co.il/file/851225622.html

תודה

פורסם

כאמור לעיל, השארתי את הרכב במוסך של חברת טויוטה הלילה, ובבוקר התניעו ובדקו.

התקשרו אלי לבוא ושאין בעיה חריגה.

נאמר לי שהתניעו, והרימו על ליפט.

בדקו את הרכב מנהל המוסך, מנהל השירות, ומכונאי.

נאמר לי שהכל תקין ברכב, דפקו על מערכת הפליטה, הכל תקין, המנוע תקין, בדיקת גזים תקינה.

וזה הרעש של האוריס.

ידוע לי שיש לאוריס בנזין רעש מיוחד, כמו אגזוז לחץ (אין לי מושג למה), אך לאחרונה יש גם רעש של ררררר, בעיקר חזק יותר בהתנעה ולאחריה, אך גם את זה הם ראו ושמעו, ואמרו שזה אופייני לאוריס.

איני יודע אם יש עוד מה לעשות בעניין. זה בהחלט רעש חריג, ניתן להתרשם בקובץ שמע לעיל.

תודה

פורסם (נערך)

ב- runx 2003, היתה בעיה כללית של היצרן, שהמחיצות של סעפת היניקה היו מתפרקות לאט, והתחיל עם רשרוש חלש עד שהגיע לרעש כמו של מנוע דיזל ישן. אולי לבדוק עם סטטוסקופ.

עריכה אחרונה על ידי יענקו
פורסם
ב- runx 2003, היתה בעיה כללית של היצרן, שהמחיצות של סעפת היניקה היו מתפרקות לאט, והתחיל עם רשרוש חלש עד שהגיע לרעש כמו של מנוע דיזל ישן. אולי לבדוק עם סטטוסקופ.

אני מניח שאם היתה בעיה מוכרת באוריס, לא היו מסתירים זאת ממני ומהציבור.

ולגבי בדיקה, אין לי מושג איך בדקו את מערכת הפליטה, אבל אני יודע שכמה אנשים היו מעורבים בבדיקה (כפי שציינתי לעיל) ומן הסתם הם בדקו כמו שצריך. זה לא שיכולתי לומר להם איך ובאמצעות מה לבדוק.

אני תוהה מה עוד ניתן לעשות, כי זה בהחלט רעש חריג. מעבר למוסך טויוטה למי עוד ניתן לפנות בחברה.

פורסם

אולי כדאי לך לקבל כאן המלצה לאגזוזן מקצוען שיבדוק לך את הנושא. שווה לקבל עוד חוות דעת.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לפני הביקור במוסך טויוטה עברתי במכון אגזוזים, הוא העלה את הרכב על ליפט ולא מצא שום סיבה שיכולה לגרום לרעש החריג הזה, אמר שאינו יודע להסביר.

אם יש למישהו המלצה על מישהו מומחה שיוכל להביע דעתו, אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...