Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, צריכה יעוץ .

קנינו מאלבר קיה. הרכב היה במוסך קיה הרצליה כבר כמה פעמים והם לא מצליחים לדעת מה התקלה.

אני פונה אליכם כאן כי אולי מישהו פה יכול לתת לי רעיונות כדי שאגיש אותם על מגש של כסף לקיה הרצליה (רק כי שם יש אחריות של אלבר).

התקלה מתרחשת בעיקר בתחילת נסיעה אחרי שהרכב לא נסע (כלומר-בבקרים)..

אנחנו מגיעים לקיה הרצליה אחרי נסיעה של שעה וחצי ולכן הם בנסיעה שלהם לא מצליחים לשחזר את התקלה בנסיעת מבחן. לדבריהם המחשב מראה שאין תקלות.

כעת אנסה לתאר את התקלה:

בתחילת נסיעה התחושה היא שהאוטו כמו "מפמפם" ומרגיש כמו רעידות בנסיעה.

מדובר בנסיעה בתוך העיר במהירות נמוכה של 40-50-30 קמ"ש. בנסיעה מהירה זה כמעט לא מורגש ואולי בכלל לא.

בנוסף, יש פעמים שאני לוחצת על ברקס , כשאני לפני במפרים (יש הרבה בתוך היישוב שלנו)- ולפעמים לשבריר שניה נדמה כאילו הלחיצה על הברקס גורמת להאצה קטנה לאוטו , ממש קטנה ,ורק אז יש ברקס.

זה לא קורה כל הזמן..ורוב הזמן זה לא קורה- אבל זה קיים ואני לא יודעת לשחזר איך לגרום לזה לקרות.

בנוסף יש פעמים רעש מוזר כמו מנוע מרעיש חזק אולי מאוורר או משהו שרק לפעמים מופעל ואז יש רעש שמתגבר ומפסיק פתאום. גם זה לרוב לא קורה-אבל קיים.

בנוסף, לפעמים נראה כאילו ההגה שובר את עצמו הצידה למרות שהרכב אחרי כיוון פרונט- ושוב כמו שאמרתי- לדברי מוסך קיה הרצליה-המחשב שלהם מראה שאין תקלות ברכב.

תקלה נוספת שנזכרתי כרגע-לפעמים יש קפיצות בטורים...פתאום הטורים קופצים בבום ל-5 ואז מתייצבים..

גם זה , רוב הזמן לא קורה, אבל קורה מספיק פעמים בצורה לא רגילה לרכב.

מדגישה שעיקר הבעיות מתרחשות

הייתה לי בעיה של כפתורים של רדיו ומזגן שלפעמים פעלו רק אחרי לחיצה שניה..ובעיה שגם הכפתור שלוחצים כדי להעביר הילוכים מ- D ל-R וכד'- שנפתרו אחרי החלפה של בית פיוזים לרכב.

מדגישה שהתקלות לא קוראות תמיד, אך קיימות. ובעיקר אחרי שהאוטו הרבה זמן כבוי, אחרי לילה.

יש לכם רעיונות לקיה?

(עשו לנו עדכון גרסה במחשב שלהם)

פורסם

אם את גרה קרוב להרצליה,הפתרון הטוב ביותר הוא להשאיר את הרכב במוסך ללינת לילה.

בבוקר,מגיע איש הדיאגנוסטיקה,מתניע את הרכב,מחבר סורק תקלות וכך יהיה לו קל יותר לאתר את התקלה.

כמובן,שתקלה שאיננה קשה לאבחן ואני מניח,שאם התקלה חוזרת רק בבוקר בסופו של דבר היא תאותר בשיטה זו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם את גרה קרוב להרצליה,הפתרון הטוב ביותר הוא להשאיר את הרכב במוסך ללינת לילה.

בבוקר,מגיע איש הדיאגנוסטיקה,מתניע את הרכב,מחבר סורק תקלות וכך יהיה לו קל יותר לאתר את התקלה.

כמובן,שתקלה שאיננה קשה לאבחן ואני מניח,שאם התקלה חוזרת רק בבוקר בסופו של דבר היא תאותר בשיטה זו.

אז זהו שאני לא גרה קרוב להרצליה. אני גרה בפרדס חנה ובבוקר זה מרחק נסיעה של שעה וקצת יותר.

מכעיס אותי (זה מקצועי בכלל?!)שהם חייבים להרגיש את זה בנסיעה רק כדי לדעת שיש תקלה ולא יכולים לדעת מה התקלה רק לפי התיאור שלי...

• תוכן חדש...