Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי מאוטובוסים. מחפש רכב שישמש אותי לנסיעות לעבודה וסיבובים בעיר.

-תקציב 20-25K

- בנזין, אוטומט

- לא פג'ו, דייהטסו, סוזוקי, פיאט, רנו, ניסאן ולא פורד. לא מתחבר

- שיתאים לגובה 1.90

-חשבתי על גטס GLX/S אך לא מוצא כאלה ביד 2.

פורסם

גטס GLI GLS משנת 2008-2010 תשאיר לך הרבה תקציב ביד ליישור קו ופיצוחים

אל תמהר עם הרכישה, תחכה כמה שבועות עד שתמצא משהו.

ראיתי עכשיו בפשפשוק מודעה על GLI 2009 לבנה אוטומאטית, כדאי לחפש אותה שוב.

פורסם

פתחתי שרשור דומה לפני שבועיים, לאחר התלבטות בין היפניות/קוריאניות שרשמת שאתה לא רוצה הלכתי על סיריון, הרכב מאוד מרווח(מרווח הראש מאודד גבוה), אני 1.90, ומאוד זריז, הדשבורד מאוד מצועצע לצערי ונראה כמו מכונית צעצוע. כדאי לך לשקול.

למה ההתעקשות על הגטס, לא אהבתי את התחושה של הקלנועית מבפנים, ואת חוסר המקום.

פורסם
קודם תבדוק אם היה לך נוח ברכב קטן כמו הגטס, אני מטר 75 ובפיג'ו 206(שזה בערך אותו הדבר) אני מרגיש שהכל קטן סביבי

בגטס יש יותר מרווח לנהג. אני באיזור ה180 וגם בחור גדול כמו שאתה מכיר אותי, ואין לי תלונות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גטס אולי מרגישה מבפנים כמו קלנועית, אבל זה לא שהסיריון יותר טובה ממנה בתחום הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...