Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפות ביונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי קיבל אתמול יונדאי I30 ובמערכת המולטימדיה שמגיעה עם

הרכב צריך להכניס קובץ לאלפיקציית הניווט. כרגע אין קובץ וזה לא מנווט מן הסתם וגם כל פעם עובר למסך של הכנסת הקובץ מפות. מהיכן מורדים את הקובץ ואיך מעבירים למערכת?

או היכן רוכשים סים שכולל בתוכו מפות?

פורסם

לא הבנתי אם האפליקציה קיימת כבר במערכת המולטימדיה, ורק אין מפה, או שגם אפליקציה לא קיימת.

אם האפליקציה קיימת, האם זו אפליקציה ייעודית ליונדאי, או שהיא אחת המוכרות (Igo או Primo)? אני מניח שתוכל לבדוק בהגדרות/אודות/עזרה.

אם זו אפליקציה ייעודית של יונדאי, סביר שמפה ניתן להשיג דרך היבואן, בתשלום.

למה החלטת שאתה צריך כרטיס סים? אין קשר בין הצורך במפה לכרטיס סים.

בהנחה שמדובר על מערכת WinCe, אם אין אפליקציה, תכין כרטיס (SDcard) שמתאים לחריץ במכשיר, ותוריד את התוכנה מפוסט #150. הוראות התקנה תמצא בפוסט הראשון של השרשור. במכשיר, תנווט בתפריטים לבחירת מיקום האפליקציה (בכרטיס), ואולי זה יעבוד.

אם מדובר על מערכת מבוססת אנדרואיד, הגרסה שלמעלה לא תתאים, תוריד את התוכנה משרשור האנדרואיד, מפוסט #141. הוראות התקנה תמצא בפוסט #272.

בהצלחה, ותתחדשו על הרכב.

פורסם

זאת אפליקציה שהגיעה עם הרכב פשוט כשאנחנו לוחצים על נביגייטור זה פותח לנו מן חלון חיפוש של קובץ.

לדעתי צריך סים כי יש שם כניסה לסים ואמרו לנו שצריך כרטיס עם מפות כדי שזה יפעל

פורסם

לא כתוב שם של שום אפליקציה..

רק כשאנחנו לוחצים על הכפתור של הניווט זה מכניס אותנו למסך שחסר כאילו קובץ מפות

פורסם (נערך)

תעזור לי לעזור לך.

בשום מקום על המסך לא מופיע שם התוכנה? אין אפשרות לצאת ממסך ההודעה ולנווט לתפריט?

תעלה צילום מסך, אולי נראה רמז.

האם זו מערכת מקורית, או בהתקנה מקומית?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...