Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60 לגולף 2013 TSI 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הגיע הזמן לטיפול 60 בגולף

מנסיון רע עם מוסכים מורשים בעיקר צ׳מפיון :(

מעדיף לבצע במוסך מומחה לפולקסוואגן ולא במורשה - שמה השקיפות נמוכה והעבודה לא בהכרח יוצר טובה אם לא פחות.

קיבלתי הצעה של 2400 שח עבור:

פילטר אוויר חלופי פילטר מזגן חלופי

שמן קסטרול אד׳ג סינטטי מלא

פילטר שמן מקורי

פלאגים מקוריים

החלפת נוזל בלמים

עידכון תוכנה כלשהו

רצועת מנוע פולי

פקק שמן

לדעתי ניתן לעשות את הטיפול בפחות, העניין שקיימת אחריות על הגיר עד יוני 2018 ובמקרה של תקלה אני מעוניין

לפנות ולקבל מענה מלא מהמוסך. מהסיבה הפשוטה שגיר בדגמים אלו זה עסק יקר מאוד.

האם קיים מוסך מומלץ לבצע בו את הטיפול ועדיין לשמור על האחריות?

האם יש למישהו נסיון במקרים מסוג אלה ומה ממליץ לעשות?

פורסם

לי דווקא יש נסיון טוב עם 2 מוסכים של צ'מפיון שנותנים מחיר הוגן ושירות מעולה.

הכל טוב ויפה, הבנו שאתה לא אוהב את צ'מפיון, אבל מהיכן כבודו? מטולה? חיפה? נהריה? ירושלים? תל אביב? באר שבע? אילת?.

פורסם

אהלן איתמר, תודה על התגובה המהירה!

אני מאזור המרכז, יצרתי קשר עם השחר מוטורוס בחולון ומהם קיבלתי את ההצעה.

לדעתך המחיר הוגן?

פורסם

מנסיון עם רכבי VAG יש הבדלים בין המוסכים מבחינת מחיר ולכן כדי לדעת אם המחיר הוגן, צריך לקבלת הצעה מכמה מוסכים וכמובן כמובן לקבל המלצות למוסך.

במרכז יש לך את מוסך רון שיש עליו פה המון המלצות מן הסתם, הוא מורשה אבל לא יבואן, אבל לדעתי אם אתה משתמש בחלקים מקוריים ובקבלות מתועדות, האחריות לא אמורה להיפגע, תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה, בקש הצעות מחיר מכמה מוסכים.

פורסם

אהלן היום אתה יכול לטפל בכל מוסך שאתה רוצה כל עוד הוא מורשה משרד התחבורה ואת הטיפול עשיתי בדיוק בזמן עם קבלות והכל אז זה לא פוגע באחריות במידה ותרצה הצעת מחיר מוזמן לדבר איתי בפרטי אני מפתח תקווה

פורסם

בנוגע לאחריות של רצון טוב, זה יכול להוות בעיה והם יכולים לנסות להתחמק בקלות. לגבי מצב שבו ברור שנדרש תיקון במסגרת האחריות הרגילה, אז אכן ניתן לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה

פורסם

לפני חודש עשיתי טיפול 60k לאוקטביה.

יצא 1070 שקלים. הטיפול כלל:

-פלאגים תחליפיים (אותו היצרן כמו המקורי רק ללא מדבקת VW אלא צ'מפיונס).

-פילטר מזגן תחליפי.

-פילטר שמן תחליפי.

-פילטר דלק תחליפי.

-שמן לפי דרישת VW.

הטיפול נעשה במוסך מורשה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כל הפילטרים התחליפיים ששמת הם של חברת לינג לונג העולמית או משהו איכותי?

ומי היצרן של הפלאגים שהורכבו לך?

פורסם
כל הפילטרים התחליפיים ששמת הם של חברת לינג לונג העולמית או משהו איכותי?

ומי היצרן של הפלאגים שהורכבו לך?

פילטרים סיניים, אבל נאמר לי ע"י מנהל המוסך שאין סיכוי שצ'מפיונס יאשרו פילטרים שלא עומדים בתקן של VW.

הפלאגים של חברת NGK.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אישית אני לא יודע מה התקן לפילטרים ואיך בודקים אם הפילטר עומד בתקן או לא.

אני יכול להגיד שכל התחליפי הסיני שמוכרים במורשה הוא תמיד עלום שם, גם בחינם לא הייתי שם את הפילטרים האלה אצלי באוטו.

במיוחד בהתחשב בעובדה שפילטרים איכותיים לא כאלה יקרים היום ואין סיבה לחסוך כמה שקלים ולהסתכן בנזק של אלפי שקלים.

תחפש שרשור של מוסך רון שמדבר בדיוק על הנושא הזה...כל הזבל שמוכרים ללקוחות צ'מפיון במוסכים המורשים ועוד דוחפים להם את הזבל הזה במחיר מופקע.

פורסם
אישית אני לא יודע מה התקן לפילטרים ואיך בודקים אם הפילטר עומד בתקן או לא.

אני יכול להגיד שכל התחליפי הסיני שמוכרים במורשה הוא תמיד עלום שם, גם בחינם לא הייתי שם את הפילטרים האלה אצלי באוטו.

במיוחד בהתחשב בעובדה שפילטרים איכותיים לא כאלה יקרים היום ואין סיבה לחסוך כמה שקלים ולהסתכן בנזק של אלפי שקלים.

הפלטרים המקוריים ממש לא זולים.

כל פילטר מקורי עולה במקרה הטוב פי 10 מהתחליפי.

לדוגמא, אם פילטר אוויר מקורי עולה 350 שקלים, התחליפי עולה 40 שקלים.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לא אמרתי מקוריים - אמרתי איכותיים.

לייטי שלי אני קונה פילטרים של MANN, פילטר שמן עולה 70 ש"ח ופילטר אויר עולה 150 ש"ח.

גם קשה לי להאמין שצ'מפיון כאלה נוכלים שמוכרים פילטר אויר מקורי ב 350 ש"ח אבל אם אתה אומר...אני מאמין לך.

לצורך העניין פילטר שמן מקורי לאיביזה שלי עולה 80 ש"ח.

פורסם
לא אמרתי מקוריים - אמרתי איכותיים.

לייטי שלי אני קונה פילטרים של MANN, פילטר שמן עולה 70 ש"ח ופילטר אויר עולה 150 ש"ח.

גם קשה לי להאמין שצ'מפיון כאלה נוכלים שמוכרים פילטר אויר מקורי ב 350 ש"ח אבל אם אתה אומר...אני מאמין לך.

לצורך העניין פילטר שמן מקורי לאיביזה שלי עולה 80 ש"ח.

פילטר שמן מקורי עולה 270 ופלטר דלק עולה 400 במורשה. ז"א שרק עם 3 פלטרים מקוריים כבר עוברים את ה 1000 שקל

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אם אלה המחירים אז תחליף את המוסך שאתה מטפל בו...שודדים אותך לאור יום ושמים לך חלפים באיכות נמוכה וכל מה שאתה עושה זה לגרום נזק לטווח הארוך לרכב שלך.

כבר הראיתי לך את המחירים לחלפים איכותיים....אין סיבה לשים פילטרים זולים.

• תוכן חדש...