Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60 לגולף 2013 TSI 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אלה המחירים אז תחליף את המוסך שאתה מטפל בו...שודדים אותך לאור יום ושמים לך חלפים באיכות נמוכה וכל מה שאתה עושה זה לגרום נזק לטווח הארוך לרכב שלך.

כבר הראיתי לך את המחירים לחלפים איכותיים....אין סיבה לשים פילטרים זולים.

המחירים שציינתי הם הנמוכים מבין המוסכים המורשים.

לדוגמא: במוסך המורשה שבו אני מטפל, טיפול 60k עם חלפים מקוריים עולה 1700 ובמוסך היקר יותר הטיפול עולה 2400 עם חלפים מקוריים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אז אני לא מבין כל כך דחוף לטפל במורשה יבואן, מקסימום שנתיים ראשונות בשביל השנה השלישית במידה ויצטרך.

אחר כך לא חסרים מוסכים שיתנו לך שירות יותר טוב עם חלפים יותר טובים עם חיסכון משמעותי בכיס.

פורסם
לפני חודש עשיתי טיפול 60k לאוקטביה.

יצא 1070 שקלים. הטיפול כלל:

-פלאגים תחליפיים (אותו היצרן כמו המקורי רק ללא מדבקת VW אלא צ'מפיונס).

-פילטר מזגן תחליפי.

-פילטר שמן תחליפי.

-פילטר דלק תחליפי.

-שמן לפי דרישת VW.

הטיפול נעשה במוסך מורשה.

מסכן הרכב שלך. קיבל את החלפים הכי גרועים שיש.

הזול עולה ביוקר

פורסם
פילטרים סיניים, אבל נאמר לי ע"י מנהל המוסך שאין סיכוי שצ'מפיונס יאשרו פילטרים שלא עומדים בתקן של VW.

הפלאגים של חברת NGK.

סתם בלבולי מוח. כאחד שזה המקצוע שלו, אני אומר לך שאי אפשר לקבל אותה רמה בחצי מחיר ויצרן שאין לו את היכולת לעשות מחקר ופיתוח או גישה לניירות סינון מיוחדים או חומרי גלם אחרים שהם רמה מעל התחליפיים. שלא לדבר על איכות ייצור ויציבות תהליכית, ביקורת איכות וכו. הסינים אלופים לשלוח משהו לאישור ולתת אחר כך משהו אחר. את המסנן שאישרו הם בטח אפילו לא ייצרו.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לא מבין את המחירים האלה.

ואם זה כל כך כל כך יקר למה לא להזמין מאיביי k&N אינבוקס ולא להחליף אותו בחיים יותר, ואגב הוא יהיה זול יותר מפילטר 1 בודד.

לפי דעתי:

2400 שקלים על שמן פילטר ופלאגים הזוי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...