Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קיבלתי הצעת מחיר עבור הטיפול בסך 3200 שח

הטיפול לא כולל ברקסים או טיימינג ומאוד מאוד יקר

רציתי להתייעץ האם מה קיבלתי סביר ? האם דוחפים חלפים?

הצעה מצורפת?

12222.jpg

פורסם (נערך)

תוכל להוזיל משמעותית אם תטפל לא במורשה אלא במוסך מומחה, בחדרה יש מוסך שאני יכול להמליץ עליו,ותוכל עוד להוזיל (אפילו לשליש מהמחיר שדרשו ממך) אם תקנה את החלקים בעצמך.

ביצעתי טיפול כזה לפני כחצי שנה בסניק 2012 שברשותי, עלות החלפים בסה"כ 700 שח בקירוב.

עלות העבודה אני מעריך במוסך שאינו מורשה תגיע לכ500 שח בעיקר כי החלפת הפלאגים קצת לא סטנדרטית ו מחייבת פירוק והחלפת אטם הסעפת.

4 פלאגים אירידיום רכשתי ב ebay , עלו לי 190 שח כולל משלוח. תחפש את הדגם 4 Spark Plugs NGK Laser Platinum 5118 /PLZKAR6A11 Fits: Nissan Frontier Sentra

שמן יורול 5 ליטר plx 5w40 מתאים לתקן rn710 רכשתי אצל אבי חלפים באתר Just Motor , עלה 100 שח

פילטר שמן מקורי אפשר לקנות אצל אבי חלפים ב 75 שח, או באתר בריטי allcarpartsfast.co.uk מבצעים משלוחים לארץ, עולה אצלם 45 שח.

פילטר מזגן תחליפי אצל אבי חלפים 60 שח או 67 שח מקורי באתר הבריטי.

פילטר אוויר מקורי עולה 63 שח אני לקחתי מאבי חלפים תחליפי ב 35 שח אפשר מקורי אצלו ב 105 שח.

אטם למניפולד מקט (14032CK90A) , צריך שניים לא מצאתי בארץ קניתי מהאתר הבריטי בכ90 שח לשניהם.

תוסיף עלויות משלוח40 שח מאבי ומאגליה משהו כמו 100 שח.

נוזל קירור לא החלפתי אבל קניתי ב158 מקורי של רנו אצל אבי חלפים

המחיר של הטיפול יוצא 1200 שח, גם לא זול אבל נשמע הרבה יותר הגיוני

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם
תוכל להוזיל משמעותית אם תטפל לא במורשה אלא במוסך מומחה, בחדרה יש מוסך שאני יכול להמליץ עליו,ותוכל עוד להוזיל (אפילו לשליש מהמחיר שדרשו ממך) אם תקנה את החלקים בעצמך.

ביצעתי טיפול כזה לפני כחצי שנה בסניק 2012 שברשותי, עלות החלפים בסה"כ 700 שח בקירוב.

עלות העבודה אני מעריך במוסך שאינו מורשה תגיע לכ500 שח בעיקר כי החלפת הפלאגים קצת לא סטנדרטית ו מחייבת פירוק והחלפת אטם הסעפת.

4 פלאגים אירידיום רכשתי ב ebay , עלו לי 190 שח כולל משלוח. תחפש את הדגם 4 Spark Plugs NGK Laser Platinum 5118 /PLZKAR6A11 Fits: Nissan Frontier Sentra

שמן יורול 5 ליטר plx 5w40 מתאים לתקן rn710 רכשתי אצל אבי חלפים באתר Just Motor , עלה 100 שח

פילטר שמן מקורי אפשר לקנות אצל אבי חלפים ב 75 שח, או באתר בריטי allcarpartsfast.co.uk מבצעים משלוחים לארץ, עולה אצלם 45 שח.

פילטר מזגן תחליפי אצל אבי חלפים 60 שח או 67 שח מקורי באתר הבריטי.

פילטר אוויר מקורי עולה 63 שח אני לקחתי מאבי חלפים תחליפי ב 35 שח אפשר מקורי אצלו ב 105 שח.

אטם למניפולד מקט (14032CK90A) , צריך שניים לא מצאתי בארץ קניתי מהאתר הבריטי בכ90 שח לשניהם.

תוסיף עלויות משלוח40 שח מאבי ומאגליה משהו כמו 100 שח.

נוזל קירור לא החלפתי אבל קניתי ב158 מקורי של רנו אצל אבי חלפים

המחיר של הטיפול יוצא 1200 שח, גם לא זול אבל נשמע הרבה יותר הגיוני

תודהרבהרבה

אני אנסה לחפש את החלפים מחול...מחירים הזויים 3200 שח לטיפול

פורסם

תחשוף את המק"טים.

אנסה לעזור לך לחפש מחו"ל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לדעתי המחיר ההזוי היה דווקא בעבודה.

1100 שקל על טיפול כזה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש פה מלא עבודה:

פ/ה בית מצערת

פ/ה מצתים

פ/ה מסנן שמן

תוסיף על כך מוסך מורשה וקיבלת מחיר הגיוני.

כנראה זה הטיפול הגדול ברכבים כאלה.

פורסם

איפה ראית בית מצערת?

בלי קשר- מחיר העבודה של הטיפול אמור לכלול את כל המרכיבים.

לשלם בנפרד על החלפת פילטר מזגן מעל 100 שח?

החלפת מצתים/נוזל קירור שעה וחצי כל אחד?

לא פחות ממוגזם

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...