Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתוני המכירות שלהם יפתיעו מאוד, המתחרים בצרות. זה רכב מעולה, עם אחלה ביצועים ואחלה עיצוב ותא נוסעים במחיר מצויין.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

208 gti מוכרת בכמויות יפות ביחס לרכב עם גיר ידני וגם התמחור שלה טוב.

אני מקווה שגם ה-308 תימכר טוב ועוד ייבואנים יילכו בעקבותיהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
190K ל-270 כ"ס?! וואו!

פעם התמחור המקובל היה 1000 ש"ח לכ"ס פחות או יותר.

מחיר מצויין, כל הכבוד ללובינסקי, אני מאמין שנראה הרבה כאלה על הכביש.

לא לשכוח שהקופרה עם 290 כ"ס עולה כ10 אלף ש"ח יותר (בפועל) ושם מקבלים איבזור הרבה יותר עשיר, הא וגם גיר אוטומטי DSG.

אבל בהחלט תוספת מבורכת לשוק הספורטיביות בארץ.

נ.ב

יש לי תחושה שנראה כאלה נמכרות גם ב175K בימי מכירות.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
לא לשכוח שהקופרה עם 290 כ"ס עולה כ10 אלף ש"ח יותר (בפועל) ושם מקבלים איבזור הרבה יותר עשיר, הא וגם גיר אוטומטי DSG.

זאת לא בדיוק השוואה הוגנת "מחיר בפועל", אחרי הנחות, למחיר list price.

ההפרש על הנייר גדול יותר, "ובפועל" ההפרש על הכביש כנראה ישמור על אותו יחס.

אם בסיאט היו משכילים להקשיב לנו כשיעצנו לייבא קופרה ידנית ובעלת אבזור בסיסי ב180-190, עם קהל המעריצים של VAG הן היו נמכרות כמו לחמניות.

כל הכבוד ליבואן על המהלך והתמחור. נותר לאחל ללובינסקי הצלחה במשיכת הלקוחות, על פניו נראית עסקה מעולה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מחיר מעולה.

רק אם בוחרים בבורדו מתחמקים מהפס האדום המצועצע בחזית.

לא לשכוח שהקופרה... הא וגם גיר אוטומטי DSG.

רק גיר DSG. עדיין יש כאלה שזה חיסרון עבורם.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל הלאון קופרה מתחילה ב220k. תוריד מזה 10k ואתה עדיין ב30k יותר מאשר הפיג'ו.

(מחירון למחירון)

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
תקן אותי אם אני טועה, אבל הלאון קופרה מתחילה ב220k. תוריד מזה 10k ואתה עדיין ב30k יותר מאשר הפיג'ו.

(מחירון למחירון)

אני אמנם לא דוקטור למתמטיקה, אבל איך 220 פחות 10k שזה 210 זה 30k יותר מ190?

• תוכן חדש...