Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שגנבו את הזרוע צריך לקנות זרוע חדשה ומגב אני לא חושב שיש כזה חליפי צריך לבדוק בחנויות חלפים ואיביי תברר מחיר במורשה הונדה אולי לא יקר

פורסם
נשבר לי המגב האחורי בהונדה גאז 2012 . יש כזה אום עם פינים איך מוציאים אותו בשביל להכניס את החדש?

'האום' שנשארה היא כנראה חלק מזרוע מהמגב לכן בכדי לחלץ אותה נסה להעזר בחולץ מיסבים קטן ובזהירות של תפגע בשמשה.

במידה ואין ברשותך חולץ או ניסיון גש למוסך להחלפה.

'האום' זה למעשה INSERT שהינו חלק מהמגב.

איזה כייף לי :)

פורסם
'האום' שנשארה היא כנראה חלק מזרוע מהמגב לכן בכדי לחלץ אותה נסה להעזר בחולץ מיסבים קטן ובזהירות של תפגע בשמשה.

במידה ואין ברשותך חולץ או ניסיון גש למוסך להחלפה.

'האום' זה למעשה INSERT שהינו חלק מהמגב.

תודה. צודק בדקתי עכשיו ברכב אחר וראיתי שזה חלק מהזרוע. אבל כיון שאיני יודע מה זה חולץ מיסבים :cry:אפנה למוסך

פורסם

ישנה אפשרות לחלוץ את 'האום' גם בשיטות אחרות אבל בזהירות. מכיוון שבמשך הזמן מתפתחת קורוזיה בין שני החלקים קשה לחלוץ את 'האום'.

היכן אתה מתגורר ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...