Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 70k ש"ח

YuvalShs
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה - 60-70K

ידני/אוטומט - אוטומט (לא רובוטי!)

נפח מנוע - באיזור ה-2000 או פחות אם יש טורבו.

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - משפחתי / מנהלי / ג'יפונים

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - עדיפות לגבוהה

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2009+

חדש/משומש - משומש

מספר מקומות ישיבה - 4/5

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) - פחות מ-160,000

דרישות של צריכת דלק - מעל 9/10 לליטר

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה ובאילו דרכים - משולב, באיזור ה-20,000

כיום אני נוסע במאזדה 3, ספיריט שנת 2008 (הדגם עם מנוע 2.0L האצ'בק) ואני נהנה מכל רגע, בגלל שהק"מ קצת גבוה (180,000) ולאחר 3 שנים אני שוקל להשתדרג ולהוסיף לרכב חדש, חשוב שיהיה רכב עם יחסית כ"ס נחמד (לא עגלה) ומשהו שיענה על הציפיות כמו שאני נהנה כיום מהספיריט.

תודה מראש! :-D

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

מה רע במאזדה 3 ספיריט בשנתון מתקדם יותר ? 2013 ? אם אני לא טועה זה בדיוק השנתון שהוחלף לצורה החדשה ככה שיש איזשהי ירידת ערך קלה שתשחק לטובתך בקנייה.

פורסם
מה רע במאזדה 3 ספיריט בשנתון מתקדם יותר ? 2013 ? אם אני לא טועה זה בדיוק השנתון שהוחלף לצורה החדשה ככה שיש איזשהי ירידת ערך קלה שתשחק לטובתך בקנייה.

המחיר קצת מעל התקציב שלי.

למרות שאין שום דבר רע, האמת שתיכננתי להשתדרג לצורה השנייה (09-12) כי המאזדה באמת נותנת לי תמורה מלאה למחיר, אבל אני בודק בינתיים עוד אופציות לפני שאחליט להישאר עם מאזדה.. אני אוהב להחליף, מקסימום אחזור למאזדה עוד כמה שנים..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תבדוק אולי סופרב 2.0TSI, למיטב זכרוני היא נמכרה עם DSG6 שנחשב אמין, ביצועים מעולים כמובן, רכב מרווח, נוח ומאובזר. כמובן שדרוג ביחס למאזדה שלך, הן בביצועים, הן בגודל הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תבדוק אולי סופרב 2.0TSI, למיטב זכרוני היא נמכרה עם DSG6 שנחשב אמין, ביצועים מעולים כמובן, רכב מרווח, נוח ומאובזר. כמובן שדרוג ביחס למאזדה שלך, הן בביצועים, הן בגודל הרכב.

חשבתי עליה מאוד, איזה שנתון נכנס לי בתקציב

האמת שהגיר DSG מאוד בעייתי ממה שהבנתי ואני מפחד להיכנס למיטה חולה..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תסתכל ביד 2, אני לא כל כך בקיא במחירונים. אני מאמין שתמצא משהו בסביבות 2010 בתקציב שלך.

הDSG7 הוא בעייתי יחסית, ה6 הרבה יותר מוצלח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תסתכל ביד 2, אני לא כל כך בקיא במחירונים. אני מאמין שתמצא משהו בסביבות 2010 בתקציב שלך.

הDSG7 הוא בעייתי יחסית, ה6 הרבה יותר מוצלח.

תודה.

אבל ה-6 לא מסוכן גם? כי הבנתי שבכללי לעבור מרכבים יפנים עם גירים פלונטרים ל-DSG זה ממש לא מומלץ.. זה מה שמפחיד אותי להיכנס לעולם הגרמניות (וסיאט)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תוכן חדש...