Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ צמרמורת.

אני אוהב במיוחד את הגרסה של הסרט (ולא את הגרסה של התקליט עם תום יורק), דווקא מתאימה פה השירה של השחקן שאינו זמר על פני הגרסה המרוככת של יורק.

אגב הגרסה בתקליט גם מרוככת מבחינת המילים אם אני זוכר נכון, ביורק עברה חוויה קשה מאוד בעשיית הסרט והסתכסכה עם פון טרייר וכנראה הסרט היה קצת כבד מידי בשביל האופי האופטימי שלה.

פורסם

היה פה הרבה אואזיס אז אני מרגיש צורך לאזן עם רדיוהד, ולו בגלל שהם סוף סוף הוציאו לפני כחודשיים את אחד השירים היפים ביותר שלהם מתקופת אוקיי קומפיוטר. השיר סוף סוף יצא בגרסה רשמית ביחד עם ההוצאה המחודשת של OK לכבוד 20 שנה לאלבום (איך שהזמן עובר...).

קומפלט עם קליפ מצמרר:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אשקרופט בשבילי זה אוטומטית The drugs don't work. למרות שזה שיר שהושמע המון, הוא עדיין מדהים בעיניי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אשקרופט בשבילי זה אוטומטית The drugs don't work. למרות שזה שיר שהושמע המון, הוא עדיין מדהים בעיניי.

שיר מעולה שככל הידוע לי, הוא כתב אותו על עצמו, כשהיה משתמש בסמים עם האחים מאואזיס.

אגב, לאחר הוצאת האלבום (המצוין) URBAN HYMNS, הוא פירק את הלהקה בשיא הצלחתה.

פורסם

Urban Hymns הוא קלאסיקה. העביר לי הרבה חודשים של באסה בתיכון ולא איבד טיפה מזוהרו גם בשמיעה מחודשת היום.

בשבילי זה גולת הכותרת משם:

[video=youtube;r2vGa-yLiso]

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם כבר אמינם:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם