Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום התחילה להופיע לסירוגין התקלה הבאה ... כמובן

שבמוסך של פורד ישר רוצים שאני אביא את הרכב ולא אסע כי יש תקלת מנוע..

(מדובר במנורה צהובה)

האם מישהו נתקל בדבר כזה?

לרכב 50000 ק"מ מטופל רק במורשה

16640994_10154832603790999_7297186558124360242_n.jpg

פורסם

כדי לדעת מה התקלה, צריך להתחבר עם מחשב ולקבל קודים של תקלות. צריך לבצע דיאגנוסטיקה לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ביום התחילה להופיע לסירוגין התקלה הבאה ... כמובן

שבמוסך של פורד ישר רוצים שאני אביא את הרכב ולא אסע כי יש תקלת מנוע..

(מדובר במנורה צהובה)

האם מישהו נתקל בדבר כזה?

לרכב 50000 ק"מ מטופל רק במורשה

[ATTACH=CONFIG]481731[/ATTACH]

אתה צריך בדיקה ממוחשבת

• ספונסר פורום
פורסם

היי אלדד,

ההודעה הזו מתלווה לא פעם לנורת המנוע ומהווה נורת אזהרה כללית.

במידה ואתה מעוניין, אני מזמין אותך אלינו לבדיקה ללא חיוב.

רק ציין שהגעת מהפורום.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

סריקת תקלות מקצועית, אין לך ברירה אחרת כיוון שהנורה כללית ביותר והרכב שלך עם הגיר והמנוע הרגיל כך שאין משהו מיוחד מדי.

פורסם

אפשר לעשות לך עוד תקלות אם זה ישמח אותך כמובן :lol:

• תוכן חדש...