Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 6 08 הצורה החדשה ..

הרכב רועד בנסיעות במהירות נמוכה וכן בעמידה..

האם יש דרךלראות בעין ולזהות את מצב התושבות?

שמעתי שתושבות זה עסק יקר במאזדה האם כך הדבר ?

תודה לעונים .

• ספונסר פורום
פורסם

היי עומר,

באופן עקרוני, אני לא בטוח שמישהו שלא מכיר איך נראית תושבת תקינה ידע לזהות אם היא אינה תקינה, בטח שקשה להסביר בהתכתבות :)

תיאור התקלה שלך נשמע כמו תושבת מנוע (בדרך כלל העליונה-ימנית היא זו שאינה תקינה ורגישה יותר בדגם זה).

אם אתה נמצא באיזור שלנו, אתה מוזמן לעבור אצלנו כדי שנראה את מצבה (ונסביר לך פיזית "על הדרך" איך לזהות אותה).

במידה ותחליט להחליפה, תוכל ליהנות מ-35% הנחה על חלק המקורי (לדגם זה בשנתון שלך).

המחיר כולל עבודה ומע"מ הוא 833 ש"ח.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

האם יש צורך להחליף רק את תושבת ימין? או שלוש התושבות יחדיו?

ושאלה נוספת, בזמן בלימה ולחיצה על ההבלמים ישנה רעידה חזקה

האם זה בהכרח צלחות או מייסב ? מה סדר גודל של עלות לטיפול במייסב?

• ספונסר פורום
פורסם

אין צורך בהחלפת כל התושבות אם רק אחת פגומה.

רעידות בזמן בלימה נובעות לרוב מצלחות. במקרה הזה העלויות משתנות באופן די קיצוני כי יש ככמה אפשרויות:

1. חריטת צלחות בלבד במידה ואפשרי

2. החלפת לצלחות מקוריות

3. החלפה לצלחות חליפיות

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...