Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dtlaon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

רציתי לשאול לעצמכם

ברצוני לרכוש רכב שעיקר נסיעותיו הם 12 קמ לכל כיוון בכביש הסרגל ומעט נסיעות בעיר.

יש לי בראש שני רכבים: הונדה סיוויק 2003 האצבאק וסוזוקי איגניס 2002-2004. כפי שהכותרת אומרת יש לי 10K להשקיע ורציתי לשמוע חוות דעת שלכם על הרכבים הנל

ואם יש לכם רכבים אחרי שאולי כדאי לי לקחת בחשבון. הציעו לי טויוטה קורולה 99-2001 אבל לא התחברתי לצורה שלה.

תודה רבה לכל העונים

פורסם

ידני או אוטומט?

מה אתה מחפש ברכב?זריזות?חיסכון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחפש פיאט פונטו למשל או בודק אם אפשר להכניס את הפנדה.

אופציה פחות חיסכונית אך גם אמינה היא היונדאי גטס,נסה למצוא ברמות הגימור הגבוהות יותר כמו gli/glx/gls.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיגניס מאוד ספרטנית, לא בטיחותית ולא נוחה (אבל אמינה), סיוויק כנראה תהייה שחוטה, מזדקנת ואוטומטית.

אם התקציב מאפשר לך רכב בן +/- 10, סופר מיני ידנית, לא רואה איך משפחתית בת 15, אוטומטית, יותר יקרה לאחזקה ובדלק עדיפה לך.

פורסם

ההונדה היא מנוע 1600 אוטומט עם 170K

ונראית סבבה הבעיה שאני לא יודע אם היא אמינה חסכונית או כל דבר אחר

פורסם

אם אתה מחפש משהו חסכוני אז תנסה לחפש פונטו ספייס או פנדה ידניות, אם תמצא אחת שמורה זה רכב נחמד, הן חסכוניות יחסית ולא יקרות לתחזוקה. אפשר גם את הגטס, שהיא אמנם פחות חסכונית מהפנדה או הספייס, אבל פחות רגישה להזנחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי סיוויק הצ'בק 2003, נהגתי הרבה פעמים בגטס ובפונטו גרנדה שכורה בחו"ל.

אין מה להשוות, סיוויק הרבה יותר מרווחת, חזקה, עיצוב פנים יותר יפה ושימושי, גיר אוטומטי פועל יותר טוב. לדעתי אם האוטו המצב טוב, שווה את ההפרש של כמה שנים במודל.

סיוויק גם פשוטה מאוד לאחזקה, צריכת דלק כמו בגטס אוט' או מעט יותר גדולה אבל מקבלים ביצועים משמעותית יותר טובים.

בערך 1 ל 8-9 בעיר, 1 ל 12-13 בינעירוני.

פורסם

יש לי פיג'ו 307 למכירה, 1/12 צריכת דלק ממוצעת, בודק כמעט כל מיכל.

ק"מ גבוה ולכן 6000 שקל הרכב שלך.

שנת 2005, מנוע 2.0 צבע אדום. אם תרצה פרטים נוספים דבר איתי בפרטי.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...