Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב ושבת שלום,

הסיפור הוא כזה:

החלטנו לרכוש רכב חדש מסוג סוזוקי קרוסאובר, מטעמי מחיר, נוחות ישיבה, תיקונים זולים, רכב שני במשפחה כיוצ"ב. למען ההוגנות, אציין כי חיכינו לחודש פברואר כדי לקבל הנחה של מועדון הוט.

אין לי ניסיון ברכישת רכבים חדשים והתעוררו כמה שאלות שאשמח לקבל התייחסותכם:

1. האם ישנה חשיבות לרכוש את הרכב מסוכנות מסויימת או שכעקרון אקבל את אותן התנאים בכל סוכנות? לצורך העניין, בסוכנות בעיר מגוריי אשת מכירות נראתה לי לא אמינה ולא מקצועית ויש לי הרגשה שאין לה בעיה לעבוד עליי, ממש הרגשה של שוק, היא לא עשתה רושם של אדם הגון והשאלה: האם היא יכולה לעשות משהו כזה או שזה רק הרושם והכל סטנדרטי?

2. האם ההחלטה לא לקבל צ'ק אלא רק העברה בנקאית היא החלטה מקומית או רוחבית של כל הסוכנות. לא שזה משנה לנו, אבל מעצבן אם רק לנו היא עושה כאלה קטעים. בעבר רכשנו את הרכב של בעלי ושילנו בשיק.

3. מנסיונכם, ובהנחה כי אני רוכשת את הרכב בהנחה/מבצע של מועדון הוט, האם נהוג לתת מתנות/הטבות שהם בשיקול דעת של הזכיין, כי אם כן, אז אבקש אותן.

4. על מה עוד כדאי לי לשים לב, אולי יש טיפים?

תודה רבה לכם מראש על ההתייחסות ושבת שלום.

פורסם

1. בסוכנויות שונות התנאים והמחיר הסופי לאחר מיקוח יכול להיות שונה. לא לקנות מסוכנות שאת לא סומכת עליה.

2. יש חלק מסוכנויות שמקבלים צ'קים (לא יודע אם זה נהלים של יבואנים מסוימים או לא).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איזה תנאים למשל נתונים למיקוח?. בסוכנויות שונות התנאים והמחיר הסופי לאחר מיקוח יכול להיות שונה. לא לקנות מסוכנות שאת לא סומכת עליה.

2. יש חלק מסוכנויות שמקבלים צ'קים (לא יודע אם זה נהלים של יבואנים מסוימים או לא).

פורסם

אפשר להתמקח על מחיר (תלוי איזה רכב, על חלק אלפי שקלים הנחה ויותר), תוספות (חלק אפשר לקבל בחינם), וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הדגם באמת מוחלף עוד מעט, יש סיכוי לקבל עליו הנחות יפות כי היבואן מעוניין להיפטר מהמלאי.

פורסם

בשנים האחרונות קניתי 3 סוזוקי, בשלושת המקרים קיבלו צ'קים אישיים. פשוט, זה דוחה את העסקה ב-3 ימים, עד שהסכום נקלט באופן סופי. דווקא במקרה האחרון לפני שנה, היתה איזו בעיה טכנית עם הצ'ק, וכדי לקצר הליכים ביצעתי העברה בנקאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

- במסגרת מבצע הוט אין אפשרות לקבל שום הנחות מעבר למבצע.

- מנסיון סוזוקי מכלכלים את צעדיהם מבחינת מלאי בתבונה, ולא נראה שיהיו הנחות נוספות עבר מתיחת הפנים.

- כפי שכתבו לפניי, תשלום בצ'ק גורר דחיה של מס' ימים בתהליך ההכנה של הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במידה ואתה חבר מועדון הצרכנות הוט -

לא תקבל הנחות נוספות מעבר למפורסם במבצע.

כך שלא משנה שאיזה סוכנות/זכיין תרכוש את הרכב.

לא נהוג לתת מתנות/הטבות מעבר למה שמפורסם.

תינתן הנחה של 15% על רכישת אביזרים מהתקנה מקומיות.

הכל מפורסם בחוברת להלן:

https://user-1723486.cld.bz/mohadon-suzuki-2017/1

פורסם
בחודש הבא מגיע הדגם החדש עם מתיחת פנים ומנוע טורבו. לא חבל לקנות את הדגם הישן?!

גם אם נותנים הנחה. זה מבאס לראות תוך חודש שיש דגם חדש

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לא רק מבאס, אלא פשוט ירידת ערך חדה מיידית. זה לא סתם מתיחת פנים, אלא מנוע טורבו שנותן פשוט רכב אחר.

פורסם

מישהו כבר נהג בדגם החדש, שכל כך מהללים אותו?

ירידת ערך אינה חזות הכל. מנוע ה-M16A ותיק ומוכר כאמין מאד, ויתכן שלרוכש זה יותר חשוב מכמה קג"מ ברמזור הקרוב לביתו המשודכים למנוע שטיבו עדיין לא ידוע, למרות השידוך לתיבת הילוכים קצת עצלה.

לעצם הרכישה - לפני כשנה רכשתי סוזוקי קרוסאובר במסגרת מבצע הוט (או שמא חבר? לא זוכר. הכרטיס היה של אחד הבנים), בנוסף להנחה נאה של כמה אלפי ש"ח קיבלתי בסוכנות קצת אבזור נוסף (קיפול מראות חשמלי, חיישני רברס, אולי עוד משהו). המובילאיי (פויה) היה חלק מהעסקה הבסיסית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אילו קראת את הפסוט שלי, היית שם לב שהתיחסתי לנקודה זו.

יש מי שעוד כמה כ"ס וקג"מ לא חשובים לו, ומעדיף לקנות את המנוע הישן והמוכח על פני התנסות במנוע חדש, שמי יודע מה תהיה אמינותו. אישית הייתי ממתין לפחות 2-3 שנים לפני שהייתי רוכש דגם עם טכנולוגיה שהימרן עושה בה שימוש לראשונה. אמנם סוזוקי נישב יצרן אמין מאוד, אבל גם VW, וראינו את ההיסטוריה של ה-TSI/DSG, עד שהתגברו על מחלות הילדות.

• תוכן חדש...