Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי CENTURY של JBL ... רציתי לשמוע על עוד סוגים של רמקולים כאלה ... ורציתי לדעת אם צריך לבנות להם תיבה ???.... אם הם ממוקמים על הפלטה האחורית...

פורסם

קודם כל חיים נעים לשמוע ממך...

דבר שני יש את המוראל CDM54 יותר MIDRANGE אבל מיד פצצה, בוקסות לרמקולים אחוריים ראיתי רק בתיאוריות! לא יודע עד כמה זה משמעותי!?!

דרך אגב איך יצאה הבניה, איך שומעים???

פורסם

יצא חבלז .......

ממש יפה ... שומעים נהדר תגיד על הסאב יושב מגבר של 180 רמס והסאב והפוקל יכול לסחוב 400 נראה לי שלרמי אין כח להחליף לי את המגבר

אבל אני שוקל על מגבר אחר מה אתה אומר יהייה הבדל משמעותי?

פורסם

אם תביא מגבר מונו חזק (הסאב SVC אם אני לא טועה) הסאב ישמע הרבה יותר טוב, גם הדיוק של הקרוס יהיה הרבה יותר (הקרוס של מגברי מונו בדר"כ 24DB ) מאשר הJBL וגם לסאב יכנס יותר כוח. מניסיון שלי עם סאבים כמה שדוחפים להם יותר כוח התגובה הרבה יותר חדה ונקיה.

• תוכן חדש...