Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייטי שלי עם 46K ק״מ שנצברו בקצת יותר משלוש שנים - מעולם לא נדרשתי להוסיף שמן.

הרומסטר הקודמת שלי עברה כ-60K ק״מ בכ-4.5 שנים וגם בה מעולם לא נדרשתי להוסיף שמן.

הערכה שלי היא שבטיפול שהיה או לא היה בדצמבר 16, לא בדקו / הוסיפו נוזל קירור או שמן.

אם היו בודקים / מוסיפים זה כנראה היה מספיק עד לטיפול הבא שבו לא היו בודקים / מוסיפים שמן או נוזל קירור.

אבל זו השערה שאין לי דרך לאמת אותה, ויותר קל לי להאשים את הרכב.

זו גם הסיבה שעד היום, אף רכב שהיה לי לא נזקק להוספת שמן או מים. פשוט כי דאגתי שהם יטופלו בזמן.

לגבי הגיר - בנסיעה שגרתית הוא בסדר. בנסיעה איטית מאוד, ובחניה הוא גרוע ברמה של דילברייקר.

השהיית טורבו + דיליי עד שהגיר נכנס לפעולה - לוקח הרבה זמן עד שהרכב עושה מה שאתה אומר לו.

סיכום ביניים צרכני:

חסכונית באופן מעורר התפעלות.

מרווחת כמשפחתית + תא מטען עצום ושימושי.

מזגן - בינוני מינוס.

שילוב גיר מנוע - לא לטעמי.

חבר שהיה צריך עכשיו להחליט בין אוקטביה 1.0 ליטר לפיג'ו 308SW שתיהן בליסינג - המלצתי לו להזמין את הפיג'ו. בעיקר בגלל הגיר והמנוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מסכים לכל מילה. האוקטביה מרווחת באופן יוצא דופן, סוחבת נחמד מאוד גם בקונפיגורציה הזו של מנוע וגיר, חסכונית באופן מעורר השתאות, אבל הגיר מעצבן ומתסכל, רעש הצמיגים מטריד ונוחות הנסיעה לגמרי לא משהו ומטה. מגרדת אגב 80K ק"מ ובמשך כל ימיה אצלי, קרוב לשלוש שנים גילתה פעמיים צמאון לשמן בין טיפולים, לא משהו יוצא דופן לדעתי. ואצלי דילמת המחליפות היא בין הפז'ו 308 סטיישן, אוטו מקסים לטעמי, מרווח מאוד ונוח להפליא לבין האיוניק של יונדאי והסיבה המרכזית לדילמה הוא הפרש שווי השימוש בין השתיים, אם לא זה הפז'ו היתה כבר מזמן הבחירה המועדפת.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

זו גם הסיבה שעד היום, אף רכב שהיה לי לא נזקק להוספת שמן או מים. פשוט כי דאגתי שהם יטופלו בזמן.

לגבי הגיר - בנסיעה שגרתית הוא בסדר. בנסיעה איטית מאוד, ובחניה הוא גרוע ברמה של דילברייקר.

השהיית טורבו + דיליי עד שהגיר נכנס לפעולה - לוקח הרבה זמן עד שהרכב עושה מה שאתה אומר לו.

סיכום ביניים צרכני:

חסכונית באופן מעורר התפעלות.

מרווחת כמשפחתית + תא מטען עצום ושימושי.

מזגן - בינוני מינוס.

שילוב גיר מנוע - לא לטעמי.

חבר שהיה צריך עכשיו להחליט בין אוקטביה 1.0 ליטר לפיג'ו 308SW שתיהן בליסינג - המלצתי לו להזמין את הפיג'ו. בעיקר בגלל הגיר והמנוע.

אני חושב ששוה לך לנבור בתקנון החברה שלך ובין הקולגות שלך,

אולי תגלה שעובד משרד לידך נוהג בפיג'ו 308SW והוא לא אוהב את השליטה של המזגן מהמסך שמשגעת אותו ורוצה את המנוע של האוקטביה אבל זה מה שהיה - ותוכל לברר איתו החלפת ראש-בראש על הרכב.

או לבקש מהקצין רכב בחברה שברגע שמתפנה רכב אחר בפול מסוג שמעניין אותך שיגיד לך - ותבצעו החלפה ראש בראש, לא תהיה הראשון ולא האחרון עם הבקשות האלו וככה אולי תוכל לקבל רכב שאתה מחבב יותר, אתה חובב רכב וחשוב שתרגיש בנוח עם הרכב שאתה משתמש בו - זה איכות חיים לכל דבר ועניין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רמת קירור של מזגן אינה פרמטר מדיד, ותלוי בהרבה משתנים - חשיפת המכונית לשמש ( משתמשים או לא בצילונים ), רגישות האדם לחום\קור, צבע המכונית ואפילו לבוש הנהג או הנוסעים.

לאוקטביה מערכת מיזוג זהה לזו של הגולף, ובה הוא מקרר מעולה ומהר.

קשה להאמין שעוד כמה סנטימטרים מעוקבים בנפח הפנימי עושים כזה הבדל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זהה או לא, גם באוקטביה הזו וגם באוקטביה הקודמת המיזוג הרבה פחות טוב מאשר בקורולה לשעבר של בת זוגי או בפאביה הנוכחית. בימים סופר חמים אפשר לסיים נסיעה של 20 דקות מבלי שאני מרגיש הקלה בחום.

פורסם

קורא את השירשור הזה ומה אני אגיד לכם כנראה שדעה על רכב זה סובייקטיבי לחלוטין.

אני עם האוקטביה 1.2( ליסינג ) שנה וחצי ו 90 אלף קילומטר. 0 תקלות. 3 פעמים הוספתי שמן ( חצי ליטר כל פעם )

הגיר זה הדבר המצטיין. גיר מעולה החלפות מהירות, זה מה שתורם לביצועים.

המיתלים וההגוי נחותים. האוקטביה פשוט לא נוחה ואין בא שום כיף בנהיגה.

הייתי מעדיף ללא שום ספק פורד פוקוס או מאזדה 3

פורסם

אני עם ייטי 1.2 כבר 6.5 שנים ו120K ק"מ. אין השהיות בגיר, אין צריכת שמן ובטח שלא איבוד מים.

כ"כ מרוצה עד שאנחנו מתקשים למצוא מחליף.

הק"מ באוקטביה של דיסקו נמוך מכדי להפיל את כל התקלות על אחזקה לקויה מצד חברת הליסינג, אבל אי אפשר לדעת מה עבר על הרכב בתחילת חייו. יכול להיות שהרצה לא נכונה הפחיתה מביצועי המנוע והגיר ולכן אתה חווה בעיות.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

סובייקטיבי לחלוטין. לי המזגן באוקטביה היה נהדר, קדימה ואחורה. הגיר מעולה עם אפס תקלות בכ 100K בשנתיים, והשהיית הטורבו וזחילת פקקים - תוך מספר ימים התאמתי את הנהיגה שלי לתיבה ולטורבו ונהניתי מכל רגע. מיום ליום מתחזקת בי המחשבה לחזור לואגית בליסינג הבא.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ברור שזה סובייקטיבי. אבל גם אם זה סובייקטיבי ניתן לומר שהמזגן ברכב מסויים מקרר מהר יותר מאשר רכב אחר. למי שלרוב חם זה פרמטר חשוב.

פורסם

נכון לגמרי, ואני אחד המזיעים, אם לא ה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אז אני מזמין אותך לראות כמה זמן לוקח עד שהטמפרטורה ברכב נסבלת כאשר הרכב ישב בחוץ 8 שעות בשמש ביום שרבי, לעומת טיוטה קורולה למשל באותם תנאים.

פורסם

הבסיס שלי להשוואת המזגן הוא הקקטוס שהיה לי לפני הסקודה, הלנדקרוזר שמשמש אותי לשטח, והספורטאז' 2015 של אישתי.

לומר שהמזגן מקפיא - כן הוא מקפיא אחרי שאתה מתחיל לנסוע וצובר ק"מ אבל בוודאי לא מהרגע הראשון כמו בשלוש הדוגמאות שאני מכיר.

מבחינת נוחות - הסעיף שהייתי בטוח שיהיה לי הכי הרבה ביקורת על האוטו - אני מוצא אותו כנוח מאוד, גם לאורך ק"מ ארוכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הבסיס שלי להשוואת המזגן הוא הקקטוס שהיה לי לפני הסקודה, הלנדקרוזר שמשמש אותי לשטח, והספורטאז' 2015 של אישתי.

.

הקקטוס של אשתי סוגר שנה אצלנו. מוכרח לציין שהמזגן שלו (על שלושת פתחיו) הוא בהחלט הפתעת העונה. לדעתי הוא אפילו טוב יותר מהמזגן שיש לי בקורולה 2015.

פורסם
לומר שהמזגן מקפיא - כן הוא מקפיא אחרי שאתה מתחיל לנסוע וצובר ק"מ אבל בוודאי לא מהרגע הראשון כמו בשלוש הדוגמאות שאני מכיר.

זה סימפטום של חוסר בגז.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...