Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, ברשותי קיה פיקנטו 2013, בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מסויימת ואשמח לעזרה.

כשקניתי את הרכב, בבדיקת המכון, מסומן בסעיף הגיר - יש לעדכן תוכנה לגיר, ששאלתי את הבוחן הוא אמר שזה לא דחוף ואפשר לעשות כן בטיפול הקרוב, הבדיקה בוצעה באפריל והטיפול בנובמבר האחרון.

מכיוון שחשתי מכות בין מעברים D ו- R, חשדתי בשמן הגיר, שביררתי הבנתי שבטיפול מוחלף גם שמן גיר (טיפול 90k) מכאן חשבתי שהמכות יעברו, מה שלא לא קרה.

אז ככה, כמו שהבנתם אני חש מכות קלות בהעברות בין D -R, יש לציין שבתמרוניי חניה, שההעברות מרובות, המכות ממש מתחזקות.

באשר ל-למה לא בדקתי את זה לעומק עד עכשיו, מאז הטיפול היו לי המון המון דברים על הראש, וכל פעם אמרתי לעצמי שאתפנה לזה ולא היה לי זמן.

מבירור קצר באינטרנט יש הטוענים שמדובר בתושבת גיר או שיש צורך לשיפוץ גיר.

אשמח לעצות, הפניות למקומות מקצועיים שיכולים לעזור לי ואולי (מי שיודע) עלויות של מה שלדעתכם תקול.

אני מנהריה ובקרוב עובר לראשון לציון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כרוזר, אכן היה.

מקס, האם הבעיה ידועה? הייכן לבצע את העדכון? מורשה יבואן? כמה דבר כזה אמור לעלות?

תודה חברים.

פורסם
עדכון בוצע במוסך יבואן, מדובר ברכבי ליסינג .

לקח בערך שעה וחצי מההתחלה ועד הסיום.

ייפתור את הבעיה לדעתך?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

חברים, עדכון + צריך את עזרתכם.

פניתי למורשה יבואן, בדקו ומצאו שתושבת מנוע עליונה היא הבעיה, אני לא מכונאי ולא מבין יותר מידי לצערי אז סמכתי עלייהם, נתנו הצעת מחיר והסכמתי, הוזמנה תושבת, אמרו יום יומיים, מפה לשם עבר שבוע ובדיוק עכשיו חזרתי מההחלפה.

בינתיים הגיר לא נותן יותר מכות אך ניתן לזמן לעשות את שלו.

מאז התעוררה לה בעיה חדשה, מדחס מזגן מרשרש/שורק (הבנתם למה אני מתכוון אני מניח, אם צריך אעלה סרטון/הקלטה) שהגעתי היום טענתי שמאז שבדקו את הבעיה בגיר, המדחס שורק (לא שקר, כך היה, מאז שהייתי שם המדחס שורק) ואני אמנם כמובן לא מכונאי כמו שכבר אמרתי אבל אם זה צירוף מקרים אז זה צירוף מקרים מאוד מוזר.

הבחור שבדק אמר לי שהם לא מוצאים את הבעיה, ובשביל למצוא את זה הם צריכים להקדיש לזה יום שלם מהבוקר, ויכול להיות שיהיה צורך לפרק את הדשבורד, אמרתי לו אוקיי, זאת האפשרות היחידה? לפרק דש? הוא טען שככה הוא חושב.. אני כמובן שמעתי פירוק דשבורד ונחרדתי, כל מה שעלה לי בראש זה ״קרקושים קרקושים״ לכל החיים.

שאלתי את מנהל העבודה, אמר לא להלחץ ויש מצב שזה רק גז (איך מלפרק דש הגענו ל-רק גז, אין לי מושג), ששאלתי מתי אפשר להתחיל לבדוק את העניין נאמר לי שהבחור של המזגנים לא נמצא, גם לא מחר, ושישי רק חצי יום אז הוא לא יספיק לעשות כלום.

הבעיה היא- ביום ראשון אני עובר דירה, מהצפון לראשון לציון.

בקיצור חברים, אני צריך עזרה.

עריכה אחרונה על ידי Liel Baruch
פורסם

מאור, אקליט את הרעש שאהיה ברכב עוד כמה שעות.

כאשר אני לוחץ על AC הרעש מופיע, כאשר אני מבטל את ה AC הרעש נעלם.

• תוכן חדש...