Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעומד חודשיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב שעומד חודשיים בחניה, ואין לו טסט.

אם נעזוב את המחיר, עד כמה זה בעייתי שלא הניעו/נסעו ברכב חודשיים?

קראתי לא מעט שרצוי להניע פעם בשבוע רכב עומד, ופעם בשבועיים לעשות סיבוב.

יש בעייתיות לקנות רכב כזה? צריך לשים לב לדברים ספציפיים?

*ועוד שאלה קטנה: אין בעיה להעביר בעלות לרכב בלי טסט, נכון?

מדובר ברכב בן 7 שנים אם הנתון הזה משנה.

תודה לעונים

פורסם

אין משמעות לעמידה של חודשיים, תצטרך רק להחליף או להטעין את המצבר.

בעלות אפשר להעביר בדואר בנוהל הרגיל עד כ 3 חודשים ללא טסט כך שזה כבר גבולי.

יותר זמן ללא טסט - העברה רק בסניף משרד רישוי.

פורסם

לא נראה שאמורה להיות בעיה, בכל אופן הייתי מחליף קודם שמן+פילטר שמן ללא הנעה(לגרור למוסך או במקום אם יש מישהו שיכול לעשות לך את ההחלפה, למרות שאם הרכב נסע הטופל כמו שצריך אז המשמעות זניחה) השאלה מתי בוצע הטיפול האחרון לפני שהרכב נעמד החנייה

פורסם

לא צריך להחליף שמן אחרי עמידה של חודשיים. לא יקרה לשמן כלום. ובוודאי לא לגרור את האוטו, הוא יכול לנסוע לבד בלי שום בעיה.

להמשיך בשגרת הטיפולים הרגילה, אם לא ידוע מתי נעשה טיפול אחרון אז לעשות כמובן.

פורסם
לא צריך להחליף שמן אחרי עמידה של חודשיים. לא יקרה לשמן כלום. ובוודאי לא לגרור את האוטו, הוא יכול לנסוע לבד בלי שום בעיה.

להמשיך בשגרת הטיפולים הרגילה, אם לא ידוע מתי נעשה טיפול אחרון אז לעשות כמובן.

אנקדוטה: פעם העמדתי פורסטר 2001 למה שהיה צריך להיות חודש בחצר של חבר. החודש נעשה עשרה חודשים בגלל נסיבות לא צפויות. חזרתי, חיברתי את המצבר הרכב הניע מכה ראשונה (אני יודע שזה נשמע מדע בדיוני אבל כך היה. הגעתי עם מצבר חיצוני ובכלל לא התכוונתי לנסות להניע עם מצבר הרכב, אבל ניסיתי ועבד). ועוד היה חורף קר. הדבר היחיד שהיה צריך לעשות היה לנפח צמיגים. ההכנה היחידה שבוצעה לפני ה"איכסון" מלבד ניתוק מצבר היתה למצא מיכל דלק עד הסוף ולהוסיף תוסף שמגן על הדלק.

חודשיים בארץ חמה זה כלום, כמה אתה חושב עומדים לעיתים רכבים במגרשים באילת ובמרכז?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

רכבים עומדים חודשים ואפילו יותר אצל היבואנים ואצל מגרשי הרכב...

לא חושב שיש לזה משמעות...

אצלנו בעבודה יש רכב שעובד רק בקיץ (רכב למיזוג אוויר) וזה לא רכב חדש במיוחד והוא עובד כל העונה בלי בעיות...

אם אתה רוצה להיות רגוע, כמו שהמליצו לעשות טיפול מסודר (הייתי עושה בכל רכב שהייתי קונה אם לא עשו לו טיפול לאחרונה)

תתחדש

פורסם

הלכתי לראות את הרכב והמצב שלו היה גרוע מאוד, כך שויתרתי על הרכב.

הוא אכל תאונות גם מקדימה וגם מאחורה. זה לא ממש מפריע לי כי לא מדובר ברכב חדש (בהנחה שהשלדה לא נפגעה כמובן), אבל אפילו עבודת הצבע שביצעו הייתה חובבנית ביותר. קיבלתי את הרושם שהרכב מוזנח מאוד.

עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולהיות בראש שקט

• תוכן חדש...