Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה ראנקס 2005 - החימום לא עובד.

הקירור ברכב עובד כרגיל,כאשר אני מעלה את המעלות(מערכת המיזוג היא דיגיטלית) ל30 לצורך העניין - יוצא קור ולא חום.

בדקתי אם הרדיאטור סתום ע"י סירקולציה של מים.לאחר מכן כמובן השבתי מים ירוקים למנוע.

הרדיאטור גם לא דולף והצינורות בסדר.

מערכת המיזוג ברכב היא דיגיטלית,ככה שאין בורר/מנוף שיכול להתקלקל.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

המערכת דיגיטלית אבל עדיין יש מנועים שמזיזים מדפים וזה נראה כאילו מדף ערבול חום/קור לא עובד, תקוע על מצב מסויים.

האם בכלל יש שינוי טמפרטורה כלשהו?

פורסם

מערכת המיזוג ברכב היא דיגיטלית,ככה שאין בורר/מנוף שיכול להתקלקל.

וודאי שהמנועים שמזיזים את המנופים יכולים להתקלקל או להישבר.

בקש ממישהו לשחק עם הטמפ', בזמן שאתה מתכופף מתחת להגה ומסתכל מימין לדוושת הגז, או מתחת לתא כפפות ומסתכל שמאלה.

תוודא שהמנועים אכן מזיזים את המדפים.

עריכה: מתנצל לא ראיתי שבוקי רשם זאת קודם.

Stay Dirty

פורסם
המערכת דיגיטלית אבל עדיין יש מנועים שמזיזים מדפים וזה נראה כאילו מדף ערבול חום/קור לא עובד, תקוע על מצב מסויים.

האם בכלל יש שינוי טמפרטורה כלשהו?

השאלה הנשאלת האם מערכת בקרת האקלים מתריאה בצורה כולשהי על התקלה באחד המדפים (מנועי צעד). ברכבים מסויימים תקלה בחיישנים או/גם במנועים המחוברים למערכת בקרת אקלים גורמת להבהוב התצוגה בפנל הבקרה.

בכול מקרה סריקת תקלות עשוייה לגלות האם מנוע מסויים תקוע/תקול.

איזה כייף לי :)

פורסם

המנוע יכול להיות תקין אבל למשל גלגל שיניים שלו שבור ולא בטוח שתקפוץ על זה תקלה, זה רכב די ישן ואני מניח שהמערכת בו בסיסית מבחינת יכולת דיאגנוסטיקה עצמית.

פורסם (נערך)

בקשר לגלגל שיניים.

הכול תלוי במבנה מערכת בקרת אקלים וסוג המנועים ומערכת הבקרה. ברכבים מסויימים אם המנוע עובד והפוטנציומטר אשר מזהה את מיקום המדף לא תקין ורק גלגל השיניים שבור או הזרוע שבורה עדיין המערכת יכולה לזהות חוסר תנועה של המדף מכיוון שמערכת הניטור מודדת את צריכת הזרם ובסוף מהלך המדף נוצרת התנגדות גבוהה לכן הזרם שצורך המנוע גדל ומכאן המערכת יודעת שהמדף בסוף המהלך קרי סגור.

למעשה גם אם הפוטנציומטר מדווח נתונים משונים או לא מדווח כלל המערכת למעשה יודעת שקיימת תקלה בדמפר מסויים.

אם מערכת בקרת האקלים בראנקס 2005 דומה לזו ברכב שטיפלתי כמה שנים ראנקס 2006 אז בוודאות אני יכול לומר לך שמערכת בקרת האקלים מעוד מתקדמת ולא נופלת מזו המותקנת בגולף שנת 2006 קרי ניטור תקלות בעזרת חיבור חיצוני לפנל הבקרה או קריאת תקלות ישירות דרך פנל השליטה של מערכת בקרת האקלים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...