Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב יונדאי אקסנט 2004 עם קודן ספטרוטק שעושה הרבה צרות.

החלטתי לבטל אותו, אני מנסה לעשות זאת לבד.

ראיתי כמה אזכורים לגבי זה בפורום, אבל לא מצאתי תשובה מספקת לגבי הדגם הזה (שנראה לי די ישן)

פתחתי את הכיסוי מתחת להגה ומצאתי את המוח, לא הצלחתי למצוא ברשת את ההוראות התקנה של היחידה הזו, כך שלא ברור לי מה משמעות כל כניסה.

מישהו מכיר ויכול לעזור?

2017-01-08 08.16.58_.jpg

פורסם

תעקוב אחרי השחורים, תגיע לניתוק שעשו. תזהה 2 חוטים מקוריים באותו הצבע, שבעצם היה פעם חוט אחד שחתכו אותו ועשו מעקף דרך המוח של הקודן.

תחזיר אותו חזרה לקדמותו.

Stay Dirty

פורסם

הוא יכול להשאיר את המוח, ולבטל רק את הניתוק. אפילו מקלדת הקודנית עדיין תקבל מתח... וכך הוא יהנה משלטי הנוחות.

Stay Dirty

פורסם

בכל מקרה,

לפני שאתה מנתק מתח לקודנית תנסה להניע ללא הקלדת קוד.

אני לא ממש מזהה את הדגם המוזיאוני הזה, אבל ב04 כבר היו עלוקות אלחוטיות...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הי,

ניסיתי לעקוב אחרי הצמה של כל החוטים, אבל זה מגיע לאיזור שאין לי גישה אליו (לכיוון המנוע)

ראיתי שיש בצמה עצמה חוטים באותם צבעים, חיברתי אותם אחד לשני ואז נשרף לי הפיוז של ההצתה.

שווה לנסות פעם נוספת (עם פיוז חדש)? או שאני לא בכיוון?

פורסם

אתה לא בכוון.

תעצור לפני שתגרום נזק.

החוטים השחורים הם כנראה לצופר ולא לניתוק.

תצלם לנו כמה תמונות מ"איזור האסון" :-P, אולי נצליח לפענח בהתכתבות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...