Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זו הקנייה הראשונה שלי של רכב

חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין לטווח ארוך וחסכוני בדלק - נוחות ומרחב פחות קריטי

אבל מותאם לבין עירוני {נסיעות מאזור יבנה לירושלים/נס ציונה/ ראש העין}

כרגע התמקדתי על ספלאש ידני, דייהטסו סיריון - אשמח לחלופות

וגם לחוות דעת על רכבים של 1 ליטר כמו סיטרואן C1 וכו' - יכול להתאים או שבכלל לא?

למען האמת כמעט שסגרתי רכישה היום והיא התבטלה בגלל הבדיקה - מצאו פגיעה קלה בשאסי ללא נזק

בטיחותי/ביצועי לרכב - המחיר היה 32,500 לספלאש ידני 2013 עם 56 קילומטרז'

שזה הוזלה די משמעותית - שווה בכל זאת?

תודה רבה רבה על כל עצה שתבוא!!

עריכה אחרונה על ידי aviad041
פורסם

הספלאש הידנית אחלה אופציה,מציע שתמשיך לחפש אחת שמורה.

הסיטרואן או הפיגו חיסכוניות מאוד אבל בעליות חלשות,האחזקה לא יקרה שים.

שים לב שהיום ב 49 אלף ניתן לקנות סיטרואן c1 חדשה.

הייתי בודק גם את הפיאט פנדה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בעלים של פנדה 2014, גר בחיפה ומסתדר לא רע...

מאד מרוצה מרכב, איכות הנסיעה עולה על רוב המתחרות בקטיגוריה,כל הקטגוריה איננה "טסה"בעליות ויש ללחוץ על הדוושה, סה"כ אפשר לנוע מהר יותר מהתנועה הממוצעת. כמובן שנסיעה מאומצת פוגעת בצריכת הדלק

בקטיגוריה הזו אין מכוניות מושלמות, לכל אחת יתרונות וחסרונות, אני חושב שהחבילה הכוללת בפנדה טובה מאד, במיוחד בדור שלישי שנהנה מתא נוסעים איכותי ונעים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היי תודה רבה ממש על התגובות!

לגבי האפשרות של ירידה בשנתון+קילומטראז באותו תקציב וקנייה של טויוטה יאריס או דייהטסו סיריון {הבנתי שהסיריון ממש ממש אמין אבל שעוד שנתיים המפעל של החלפים נסגר ואז זה רק מה שיש כבר בשוק}

האם זו אפשרות פחות טובה?

וגם האם שווה לבדוק במגרשי רכב וסוכנויות כמו באדג'ט ואלבר או שלהתרחק?

פורסם

אפשר לנסות גם 208, פיאסטה וקליאו דור 3 ידניות, סביב השנים 12-13 לפיאסטה ולקליאו ו-13 (קצת בלחץ) ל-208. חסכוניות ומרגישות קצת "יותר אוטו" מהמיני (בידוד רעשים, מרווח, נוחות).

הסיריון מצוינת, אבל קצת פחות חסכונית בדלק לדעתי. לא יודע אם תהיה זמינות חלקים בעייתית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אפשר לנסות גם 208, פיאסטה וקליאו דור 3 ידניות, סביב השנים 12-13 לפיאסטה ולקליאו ו-13 (קצת בלחץ) ל-208. חסכוניות ומרגישות קצת "יותר אוטו" מהמיני (בידוד רעשים, מרווח, נוחות).

הסיריון מצוינת, אבל קצת פחות חסכונית בדלק לדעתי. לא יודע אם תהיה זמינות חלקים בעייתית.

מחזק, מאוד, את הנ"ל.

בתקציב ובנסועה הזו, אני הייתי מתמקד בסגמנט הסופר-מיני ולא בסגמנט המיני.

הרכבים בשלים יותר, ההפרש בתחזוקה קטן למדי.

כל הרכבים הנ"ל מצוינים, הכי התחברתי ל208 אבל גם השתיים האחרות אחלה. יש עוד כהנה וכהנה סופר-מיני שייכנסו, כאשר בתקציב והנסועה המדוברת נדמה שעדיף להתמקד בגרסאות האטמו'-ידניות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...