Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהנסיון שלי בפורום המליצו על קניית וישרים זולים, ולא ״סיליקון״ ״בוש״ יקרים למיניהם, עקב החום הישראלי בקיץ, והתייבשות הוישרים, ואז במילא צריך להחליף כל שנה,

לאחר ביקור בחנות חלפים הוצא לי מגבים ב45 אן 75 ש״ח, אמרתי למוכר הנחמד לשים לי את המגבים ב45, ואין ספק שאת העבודה הם עושים מצוין, אך רועשים, יש דרך להשתיק את החריקה המציקה? אשמח לפטנט!

פורסם

לא בהכרח, אייל, גם כחדשים הם יכולים תוך תקופה יחסית קצרה לחרוק.

זה מכה המגבים שמסתובבים בארצנו, משרשורים כאן בפורום גם ניתן לראות שלא תמיד אפשר לסמוך על המותגים האיכותיים - הם גם מזייפים.

יש כל מיני פתרונות שאנשים ממליצים, אבל לא מכיר אותם כל כך.

בכל מקרה, זה קורה לי גם בטויוטה, גם בלנסר... באסה, אבל העיקר שינגבו.

פורסם

מה זה מגב מזייף ?!

(שעון יכול לזייף. גם כסף ניתן).

זה מגב (שיכול להיות חדש מהאריזה) אבל בעצם ישן, שהגומי שלו התייבש בגלל שעמד זמן רב עוד קודם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אין לי ממש זמן לגשת ולריב עם מוכר על מגב של 45 ש"ח,

יש איזשהו פטנט שמשתיק קצת את הפעולה?

אולי מריחת קצת שמן בקצוות הגומי?

פורסם

אל תמרח שום חומר על המגב אלא נקה אותו בעזרת סמרטוט טבול במים.

רצוי להשתמש בנוזל ניקוי שמשות איכותיי אשר גם מנקה היטב את השמשה וגם לא פוגע בגומי של המגב.

רצוי לבדוק גם את תקינות המנגנון אשר מצמיד את המגב לשמשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לא חייב להיות מגב ישן, כדי שיעשה חריקה.

אם זה חורק רק בכיוון אחד, הסיבה לכך היא, זווית להב המגב, מול השמשה. הפתרון לזה, הוא כיפוף קל ביותר ובצורה עדינה של הזרוע.

היה לי את זה בכמה רכבי השכרה, והמגבים היו שקטים לאחר מכן. לא ממליץ על שמן. זה רק ילכלך יותר את השמשה.

פורסם
זה לא חייב להיות מגב ישן, כדי שיעשה חריקה.

אם זה חורק רק בכיוון אחד, הסיבה לכך היא, זווית להב המגב, מול השמשה. הפתרון לזה, הוא כיפוף קל ביותר ובצורה עדינה של הזרוע.

היה לי את זה בכמה רכבי השכרה, והמגבים היו שקטים לאחר מכן. לא ממליץ על שמן. זה רק ילכלך יותר את השמשה.

תוכל לפרט בבקשה יותר מה לעשות? אם אני לא טועה אצלי חורק בצד אחד

• תוכן חדש...