Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חמותי עלה על הכביש בחודש 1/2014

הצורה הישנה אבל אחרי מתיחת פנים.

לא מוצא היכן לקנות.

ביונדאי שופ אין.

יש בוישר במגרעת שמתלבשת על הזרוע מן 2 נקודות בולטות מה שלא ראיתי בוישר של היונדאי i30 שלי.

היכן לקנות?

פורסם

לא נתקלתי עוד בוישר כזה שלא ניתן להחליף בו גומיה בלבד.

תקנה מגב רגיל במידה קטנה, עולה 10 ש"ח.

פרק ממנו גומיה, תחתוך לפי מידה ותרכיב בשלך.

פורסם

איתמר איך החלפת?

אני כבר מחליף 4 שנים גומי אבל לוישרים קדמיים של בוש הארוטווין. שם זה פשוט.

לא יצא לי עדיין להתעסק עם החלפת גומי לאחורי היות ולרכב שלי i30 מגב אחורי חדש מקורי עולה 19 שח באיביי.

פורסם

20161226_113123.jpg20161226_113135.jpg20161226_113151.jpg20161226_113159.jpg

מובן מהתמונות או שצריך הסבר נוסף?

זה רכב אחר, אבל בכל המכוניות שראיתי עד היום זה ככה, לפעמים בנוסף יש מגרעת בקצע על הגומיה שצריך להכניס עם מעט כוח, לפעמים אין.

פורסם

אני החלפתי גומיה לפני כחודש ב I20 של זוגתי. פשוט ביותר.

קניתי ווישר 16 אינטש זול, פירקתי, חתכתי והרכבתי, הכל בפחות מ 10 דקות. צריך להעביר את פסי הנירוסטה מהגומי הישן לחדש....

פורסם

בוקי תודה אכן התמונות עוזרות.

אבירם אכן זה המקט שנתנו לי ביונדאי שופ.

מרק מגב מקורי עולה 54 שח כולל מעמ.

היות וזה לא הרכב ואין לי זמן כרגע הכיוון זה לקנות חדש ולשמור את הישן ובהזדמנות לעשות פרוייקט קטן ואז לשמור אותו כרזרזבה.

מודה על העזרה הרבה כרגיל.

פורסם

אבל למה לא להחליף את הגומיה בלבד?

זה נותן תוצאה זהה 100%, מגב רגיל שאפשר לפרק ממנו גומיה עולהה רק 10 ש"ח ואפשר לקנות בכל מקום, בניגוד למקורי.

פורסם (נערך)

בעבר הרחוק הייתי עושה זאת. היום אין לי חשק להתעסק בהחלפת הגומייה. מה גם שאצלי ברכב ניתן להשיג מגבים תוצרת בוש

בכול מקום.

זוג מגבים קידמיים מסוג אירודינאמיק תוצרת בוש עלו לי 120-110 שקלים לפני שבועיים.

איך אתה יודע שאיכות הגומי במגב תוצרת בוש או דנסו דומה לאיכות של הגומי במגב תוצרת יונגשאן ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בהתחשב בעובדה שהגומיה הזאת נקרעת (הלהב נפרד מהבסיס) בהרבה קיה ויונדאי אחרי שנתיים, גם המקורית לא משהוא [emoji1]. מגב אחורי עובד מעט יחסית, ואין סיבה שהיא תיקרע אחרי שנתיים.

פורסם

לדעתי יש הגיון בכל התשובות.

לי יש מגבים של בוש כמו שמרק הזמין ופעם בשנה אני מזמין ממוכר גרמני באייבי 2 גומיות ב 16 שח עם משלוח. המגב עצמו כבר 6 שנים על הרכב. החלפה באמת פשוטה

באחורי מגב שלם עולה 19 שח אז אין טעם.

מבדיקה ברשת אני מקבל המון תוצאות של מגב תוצרת denso דגם drb 030 והמחיר כמו בארץ אם לא יותר יקר.

אני אקנה לחמותי חדש מקורי ויהיה לה שקט והכי חשוב לי יהיה שקט.

• תוכן חדש...