Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה סיווויק 1.6 2005 עם 150 קילומטראז.. מה עדיף לנסוע עד שתמות 5-7 שנים - מצב מכאני מצויין... או לעשות טריידאין שאני אקבל עליה סביבות ה20 ואת השאר בפריסה לתשלומים (אוטו עד 105 אלף) הלוואה מהבנק.. ולשלם כל חודש בין 1000 ל2000 ש"ח..

פורסם

אל תבנה על זה שתקבל עליה 20 א' ש"ח בטרייד אין...

זה שיקול שלך. כנראה שהרכב מספיק אמין כדי לשרת אותך עוד כמה שנים בכיף. השיקול שלך צריך להיות הן כלכלי בהתאם ליכולת האישית שלך והן בפן הריגשי, עד כמה בא לך להחליף. אלו שיקולים סובייקטיבים שלך...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

עדיף מאיזה בחינה ? זו שאלה כללית מידי.

אם הרכב אחלה ומשרת אותך ואמין (במיוחד עם כזה קילומטרז נמוך לשנה) תמשיך לנסוע איתו הוא יכול לשרת אותך עוד הרבה שנים.

על רכב חדש תאבד את השווי של הרכב הזה רק בשנה הראשונה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם הסיוויק שלך שמורה מאכנית וכללית אל תמהר למכור וגם לפי הנתונים יש לה עוד הרבה לנסוע והרבה השמחו לקנות אותה ואתה תאלץ לשלם הרבה לרכב תקין אחר .

לכן אל תמהר למכור סחוב איתה עד 180 200 ואז תחשוב שוב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לפי מה שראיתי הסיוויקים האלה סוחבים בכיף גם עוד 100 אלף ק"מ

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפי מה שראיתי הסיוויקים האלה סוחבים בכיף גם עוד 100 אלף ק"מ

בת משפחה שלי נוסעת על סיוויק כזו משנת 1996 מעל 220K שעד היום טפו טפו לא עשתה שום בעיה! כל הטיפולים בזמן, מה שהתבלה הוחלף מבעוד מועד, אמנם רכב שני שבשנים האחרונות לא בנסיעה יומיומית אבל אני משתמש בו מדי פעם ונדהם. גם מפיקה הרבה כח מה-1.6 הזה. הבעיה היחידה שיש רק 2 כריות אוויר והיום יש יןתר מודעות לבטיחות (ועדיין נהרגים יותר אנשים), וניג'וס טסט כל חצי שנה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...