Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אתחיל בכך שיש לי תנאי לשלילה למשך 3 חודשים ל3 שנים.

יש לי רישון מ-2004, לא היו שום עבירות חוץ מאחת לפני כ-8 חודשים בערך על עקיפה בקו רציף על זה קיבלתי את התנאי.

לפני כמה חודשים צילמה אותי מצלמה בכביש 40 בין צומת אזור לצומת חולון, מהירות מותרת 70 קמ"ש, אני נסעתי 114 קמ"ש (בבקשה בלי תגובות מיותרות, זה כביש עם 4 נתיבים ונראה שמהירות מותרת שם בכלל 90-100 קמ"ש אף פעם לא חשבתי שמותר שם 70)

מה ההשלכות של המשפט?

מה עושים על מנת לא לקבל שלילה? (אשתי צריכה ללדת באותו שבוע של המשפט)

עריכה אחרונה על ידי motorishta
פורסם

השלכות מיידיות : קנס + שלילה בפועל + אופציה שלילה על תנאי.

השלכות נלוות : סנקציות מצד משרד רישוי כאשר הפסילה תסתיים.

מה עושים כדי לא לקבל שלילה ? נוהגים כחוק. כרגע, אולי עו"ד יצליח לעזור. לא בוודאות.

לגבי התנאי שקיבלת במשפט הקודם - הפעלתו תלויה כיצד השופט הגדיר אילו עבירות יגרמו להפעלה.

פורסם

בלי להקל ראש, אני מציע כדלהלן:

נסעת סה"כ 4 קמ"ש מעל ברירת משפט (בהנחה שהמהירות שרשמת היא אחרי הפחתה)

לשיטתי, הדרך הבטוחה יותר למזער נזקים היא פגישה עם התובע טרם המשפט, דיון קצר אתו בו אתה מבקש עסקת טיעון להודאה באשמה.

אם תצליח, תקבל את הקנס המקורי לעבירה זו 750 ש"ח ללא פסילה בפועל וללא פסילה על תנאי.

לא מצליח - אתה יכול להתיצב בפני השופט בישיבת ההקראה ותודה באישום ותבקש את רחמי בית המשפט. בית המשפט ייתחשב או לא ויגזור את דינך בהתאם.

דרך אחרת - לכפור באשמה ולהתייעץ עם עורך דין. לעורך הדין יש דיבור עם התביעה והוא יכול להשיג לך את אותה עיסקת טיעון, בתשלום שכר טרחתו.

בהנחה שהפנמת - בהצלחה

פורסם

דיון עם התובע לפני המשט זו עצה טובה בדרך כלל, אבל במקרה הזה כשיש על תנאי קשה לי להאמין שהתובע יתפשר.

אני הייתי פונה לעורך דין.

פורסם

ה - "על תנאי" שייך לעברה אחרת ואם לא מצויין בפירוש בגזר הדין כי הוא על כל עברה אחרת, הוא לא יופעל.

השופט מסתכל בעברו של הנהג רק לאחר הכרעת הדין בבואו לשקול את גזר הדין.

לכן חשוב מאוד (ואני אומר זאת די ברגשות מעורבים) שהשופט לא יסתכל בעברו של הנאשם אלא יזרום עם התביעה, מה שקורה 99.99% מהזמן

פורסם
היי

אתחיל בכך שיש לי תנאי לשלילה למשך 3 חודשים ל3 שנים.

יש לי רישון מ-2004, לא היו שום עבירות חוץ מאחת לפני כ-8 חודשים בערך על עקיפה בקו רציף על זה קיבלתי את התנאי.

לפני כמה חודשים צילמה אותי מצלמה בכביש 40 בין צומת אזור לצומת חולון, מהירות מותרת 70 קמ"ש, אני נסעתי 114 קמ"ש (בבקשה בלי תגובות מיותרות, זה כביש עם 4 נתיבים ונראה שמהירות מותרת שם בכלל 90-100 קמ"ש אף פעם לא חשבתי שמותר שם 70)

מה ההשלכות של המשפט?

מה עושים על מנת לא לקבל שלילה? (אשתי צריכה ללדת באותו שבוע של המשפט)

חשוב לראות על איזה עבירות חלה השלילה על התנאי. כי אם לא על מהירות אז מהצד הזה של הפעלת התנאי ניצלת.

אם עברת את המכשלה הזאת, נעבור לכביש בו נסעת

לדעתי זה כביש 44 ולא כביש 40

אם השטח בו ממקומת המצלמה הוא בין עירוני , אז כמו שכתב לא אבי ג' אתה 4 קמ"ש מעל המהירות שהייתה מזכה אותך רק בקנס של 750 ש"ח + 8 נקודות

אם הכביש נחב עירוני אז אתה 14 קמ"ש מעל המהירת שמזכה אותך באותה ענישה.

לכן כדאי לברר, ואם זו דרך בינעירונית אז יהיה קל יותר להגיע לעיסקת טיעון עם התובע בבוקר המשפט.

לא ילך, ניתן לסכם עם התובע על מתן דחייה כדי להתייעץ / לשכור שירותיו של עו"ד , לא ילך גם עם בקשה כזו, נכנסים לשופט ומבקשים ארכה כדי להתייעץ / לשכור שירותיו של עו"ד

לידה קלה לאשתך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על העזרה

השכלתי קצת מהתגובות פה.

בוודאי שדבר ראשון אנסה להגיע לפשרה עם התובע, הכביש הוא גם בין עירוני, אז אני מקווה שיהיה יחס טוב מאחר וזה 4 קמ"ש.

שתהיה שבת שלום ושנה אזרחית נפלאה

פורסם

דבר ראשון והחשוב ביותר הוא בדיקה על מה חל התנאי שלך

כי אם גם על עבירת מהירות הסיכוי להגיע להסדר עם התובע פוחתים בצורה משמעותית.

תעלה תוך הסתרת פרטים אישיים את גזר הדין ונראה על מה חל התנאי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בגזר דין רשומים רק 2 סעיפים

1 תשלום קנס בסך 1500 ש"ח אשר ישולמו ב-.......

2 פסילה מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים, וזאת על תנאי למשך 3 שנים.

זה הכל, לא רשום שום דבר מעבר לזה.

פורסם

כתב!

עקיפה על פס הפרדה רצוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ודרך אגב, סתם כי החשבון השגוי צורם לי בעין -> זה חריגה של 5 קמ"ש מהסף של 750 ש"ח (110 קמ"ש מהווה חריגה של 1 קמ"ש מהסף של 750 ש"ח).

פורסם

הנחת העבודה היא ש ה 114 הוא המספר לאחר הפחתה של 5 קמ"ש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

התנאי חל רק על העבירה של חצית הקו הלבן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל