Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס UI/UX - כן? לא? משהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוסק בפיתוח בסביבת Web כבר מספר שנים טובות ולאחרונה גם בתור מנהל פרויקטים בתחום.

יש לי אפשרות במסגרת העבודה לצאת לקורס מקצועי שקשור לתחום שלי, כדי להעשיר את הידע ולקבל כלים נוספים בתחום.

חשבתי על קורס חווית משתמש (UI/UX) כדי להכיר קצת יותר את התחום מהצד שלא קשור לפיתוח.

מישהו עשה את הקורס? יכול להמליץ?

בכללי, הייתם הולכים על משהו אחר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני ממליץ.

בפרויקט שאני עובד עליו עשיתי כמה גרסאות

בהתחלה הגרסה הפונקציונלית - העיקר שיעבוד

אחר כך גרסה 2 אשר ישבתי עליה מלא שעות בחשיבה ופיתוח. אנשים התלהבו, כי זה היה כמו מלון 5 כוכבים אחרי הגרסה הפונקציונלית

עכשיו אני עובד על גרסה אשר באמת עברה UX/UI, אחרי שהבנו מה זה באמת והקדשנו זמן באמת לעבוד על ה UX/UI כחלק נפרד ולא כחלק מהפיתוח - וזה נראה לחלוטין לחלוטין שונה.

לא אגיד שזה יצא כמו איש מקצוע, אבל זה יצא מאוד קרוב

ברגע שזה יהיה גמור, יעבור סבב שיפוצים אצל איש מקצוע

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה, אפילו אוסיף שגם אני כרגע בקורס כזה (אמליץ עליו בהמשך).

אני מפתח פרויקט של מערכת התקנה "webיט" שמחליפה מערכת Unix וותיקה. גם אני כמו php התחלתי ב server-side ועברתי ל client לאחרונה.

אומנם היה לי נסיון קודם בפיתוח front end, אבל עד לקורס לא באמת הבנתי לעומק את העולם הרחב והמרתק הזה, כמו כן, כמו ש מועדוןphp אומר - ה server יכול להיות מעולה אבל כשחווית המשתמש חובבנית זה פשוט לא מוכר ולא נראה רציני - וחבל, כי בסופו של דבר זה ה front end של המערכת, literally :)

בקשר לקורס, דבר ראשון גילוי נאות - אני חבר של המרצה, אבל זה לא קשור לכלום חוץ מהעובדה שאני קורא לו סרג׳ו במקום סרג׳ :).

הקורס מיועד למפתחים עם נסיון אבל ללא ניסיון ב front end (למרות שכלל לא מזיק לבוא גם עם ידע בתחום). טכנית - אני אתן לסילבוס לדבר - פשוט מרתק. הקורס כולל כמובן המון פיתוח מעשי, אנחנו תוך כדי מפתחים אפליקציית צ׳אט מקוונת, בונים web server משלנו ב Node ועוד ועוד. אנחנו רק באמצע וכבר השתמשתי בידע מהקורס בפרויקט בעבודה. מדהים כמה העולם הזה רחב ומעניין.

בקשר למרצה, גילוי נאות כבר כתבתי, מדובר באחד מאנשי ה front end המובילים בארץ, בונה אתרים מאז עידן ה Netscape :)

https://www.linkedin.com/in/sergekrul

הסילבוס מצורף להודעה.

בקיצור, מומלץ מאוד. ד"א אם בעבודה שלך מוכנים לשקול את הקורס הספציפי הזה אני יכול כמובן להשיג הנחה :) (מבטיח שגם המחיר הראשוני תחרותי מאוד ביחד לקורסים אחרים) אני לא מכיר קורס יותר מקיף ואישי (הקבוצה יחסית קטנה בכוונה) מזה.

אתה (ואחרים שמתעניינים) בשרשור הזה ובנושא מוזמנים לכתוב לי פה או בפרטי.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובכיף.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Syllabus-October2016.pdf

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...