Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סולל, הסיבה שלא עונים לשאלותייך היא שהשדרוג הזה רק התחיל בעולם ובארץ בכלל לא שמעתי על אנשים שעשו זאת.

בכל מקרה בהצלחה עם החילוף, תקפיד על בעל מקצוע עם ידיים מהמקום הנכון.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדיון סוטה מהיכולית הטכנית ואמינותה לצורך בשדרוג.

הצורך קים נקודה!

אף אחד לא שידרג?

למרות התנגדותם הנחרצת, מחר תבוצע ההשתלה. זה או לזרוק את המכשיר ולרכוש חדש או להמר על ההשתלה. עדכונים בהמשך

Sent from my E6853 using Tapatalk

החלפת רכיבים ברמה מקרוסקופית באופן ידני על לוח האם היא מורכבת ובעייתית כמעט מכל כיוון, סיכוי לא רע שהמכשיר יידפק בעקבות בניסיון הזה, סיכוי טוב שרכיבים אחרים יידפקו.

מה יקרה אם המכשיר ייהרס ? החתימו אותך על נייר ויתור ?

לדעתי הרבה יותר פשוט היה למכור את המכשיר הזה ולקנות משהו אחר.

פורסם
ותראה לי איפה כתוב שלא ניתן להתקין אפליקציות על כרטיס הזיכרון ?

פעם היה אפשר, היום אין שום אפליקציה שמכבדת את עצמה המאפשרת התקנה על כרטיס זיכרון. רק על המכשיר. נסה להעביר את יקירת ישראל, ווצאפ, לכרטיס הזיכרון, למשל.

עזוב אנדרוידים ישנים, אני מדבר 5.0, 6.0 ומעלה.

יש לזה כל מיני סיבות טכניות ולא טכניות, אבל זה המצב - עוד נקודה שבה אפל ואנדרויד התיישרו.

בקצרה ולעניין - אין שום הבדל בין אנדרויד לאפל בנוגע לזיכרון הבסיסי הצרוב במכשיר, בשניהם הוא קריטי ונכון ל-2016, המינימום השימושי הוא 32 כי ב-16 אתה מהר מאוד מוצא את עצמך מוחק ומחליף אפליקציות.

. . . . . . . . . .

לגבי הניתוח המדובר - מעולם לא הייתי יותר סקפטי, זה בניגוד מוחלט לאופי החומרה ולהנדסה הבסיסית של המכשיר. אשמח להתבדות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסתבר שיש דרך להשתמש בכרטיס זיכרון להתקנת אפליקציות, רק שזה דורש לפרמט אותו בצורה מיוחדת לעניין, ואז הוא לא קריא ככרטיס חיצוני במכשירים אחרים. זה אפשרי החל מאנדרואיד 6, הנה הוראות :

http://www.howtogeek.com/242937/how-to-set-up-a-new-sd-card-in-android-for-extra-storage/

יחד עם זה בסיכום כתוב :

Android’s improved support for MicroSD cards is nice, but you’re probably better off with speedy internal storage than a MicroSD card formatted to function as internal storage. That SD card will likely be a bit slower.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
למרות התנגדותם הנחרצת, מחר תבוצע ההשתלה. זה או לזרוק את המכשיר ולרכוש חדש או להמר על ההשתלה. עדכונים בהמשך

Sent from my E6853 using Tapatalk

יש גם את האופציה שלישית והרביעית.

3) להתמודד עם מה שיש, בעזרת שירותי ענן ואיחסון חיצוני (כזה למשל).

4) להמר על ההשתלה ולקבל מכשיר מושבת בחזרה, שיילך ישר לפח (שזה סביר להניח מה שיקרה).

אייפון (ואיתו 99.9 אחוז ממכשירי אנדרואיד) זה לא מחשב PC. אי אפשר לשדרג בו חלקים, בטוח לא רכיבים מולחמים בלוח אם. הוא בנוי בצורה חד פעמית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תהיה כזה נחרץ. מעבדה טובה עם ציוד מתאים מסוגלת לעשות החלפה כזאת, גם אם לא ב-100% הצלחה. אם הם מציעים שירות כזה אני מניח שיש להם איזשהו אחוז סביר של הצלחה אחרת לא היו עושים. נשאלת השאלה אם הם אחראים במקרה שהמכשיר נדפק בזמן ההחלפה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

או ביטחון עצמי מספיק מנופח כדי לדעת שהם יחרטטו בהצלחה את הלקוח במקרה של כישלון.

או שהם משנים את טבלת פרטישנים ככה שזה יזדהה בתור 64/128 גיגה במקום 16. סינים עושים את זה בהצלחה שנים רבות עם כרטיסי זיכרון, אני עשיתי פעם דבר דומה עם גלקסי (מעקף של סקטורים פגומים בזיכרון מובנה), כנראה מצאו איך לעשות את זה עם אייפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או שהם משנים את טבלת פרטישנים ככה שזה יזדהה בתור 64/128 גיגה במקום 16.

האפשרות הסבירה והמסריחה.

אני עדיין ממתין לתוצאות הניתוח...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קטונתי אבל לחבר שלי יש חנות למכירה\תיקון סלולאר ומחשבים, יש אנשים שהאייפון שלהם מת מסיבה כזאת או אחרת והם מוכנים לשלם 700 שקל (נראה לי זה 700) להצלת המידע שעל המכשיר (בעיקר תמונות), החבר שולח את זה לאיזה מעבדה קטנה ששם נשלף הצ'יפ של הזיכרון מהאייפון ומולבש על לוח אם תקין ואז המידע מועבר לUSB בעזרת תוכנות גיבוי ייעודיות בהתאם לדרישות המידע של הלקוח.

בכל מקרה, לפי מיטב הבנתי וזיכרוני כל זה מתבצע ע"י מכונה שעלותה כ300K שגם מורידה את הצ'יפ וגם מלחימה ללוח החדש. מה שעושה המפעיל זה רק מתכנת אותה שתעשה את זה נכון ומדוייק.

אם זה באמת מעניין מישהו אני יכול להתעדכן אצל החבר..

פורסם

חברים, חזרתי לעדכן ולו בכדי שתוכלו לומר לי אמרתי לך...

המעבדה עשתה עבודה מעולה. ישבתי על הראש של הטכנראי וראיתי את כל תהליך הפירוק.

לא מדובר במכשיר אוטומטי שעושה את הפירוק אלא על הסרה ידנית של הציפ, העברת נתוני המכשיר לציפ החדש, ניקוי המעגל המודפס והכנתו לההלחמה. הלחמה וצריבת מערכת ההפעלה דרך הלוח.

הכל עבר חלק אבל אחרי יום התחילו הבעיות, המכשיר עבר למסך שחור ונתקע.

הייתי כמה פעמים במעבדה ולמרות כל מה שעשו התופעה לא נעלמה. הם לא ברחו מאחריות ולאחר משא ומתן הם רכשו את המכשיר ממני במחיר השוק כך שזה לפחות היה הוגן מבחינתי.

אישתי התחדשה באייפון 7 פלוס עם המוווווון זכרון ובצבע ורוד מהמם.

תובנות - בסופו של יום צדקתם!

למרות המקצועיות של המעבדה, יש סיכוי גבוה לדפוק את המכשיר, למזלי לקחו אחריות.

רק בריאות!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היה כיף לעקוב.

יש לך המון מזל!

מהיכן נרכש ה-7 פלוס לאשתך?

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם
היה כיף לעקוב.

יש לך המון מזל!

מהיכן נרכש ה-7 פלוס לאשתך?

אני מתגורר בסינגפור.

החנות היא - http://kasiamobile.com/

המחירים שלהם מהזולים באי ומדובר בחנות אמינה... אם אתם בטעות באיזור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...