Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בעיות אמינות יש בדאצ'יה? לי יש אחת שנה+ ולמעט איזה חוט שהשתחרר (וסודר בתוך עשר דקות במוסך) אין כלום. אה, בעצם יש לי איזה משהו עם החיישני רוורס שלא תמיד עובדים. אבל הם התקנה מקומית וגם זה משהו של חיבור רופף כנראה.

לגבי הגיר הרובוטי של דאצ'יה- בשיחה עם מנהל טכני של אחד המוסכים, מדובר באותה תיבה ידנית פשוטה ואמינה ביותר של רנו שקיימת כבר שנים רבות שהצמידו לה 3 מנועים חשמליים. זה הכל. מה שאומר שטכנית, היא צריכה להיות גם אמינה ונכון לעכשיו באמת אין תלונות.

ה"בעיה" בדאציה זה איכות חומרים וחוסר עידון. כאילו ליטושים אחרונים לא נעשו. שזה בסדר ביחס למחיר. לי אישית זה לא מפריע בכלל כי מקבלים המון תמורה במקום פלסטיק קצת רך.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרובוטי לא ידוע לשמצה כי הוא פותח רק לפני כמה חודשים. מתי הספיקו להשמיץ אותו?.

לא יודע לגבי האמינות שלו, אבל אופן הפעולה שלו מזוויע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול להבין למה אתה מפחד.

זה בסה"כ היה מיתוג מחודש של היצרן הקוריאני הנחות ביותר, דייהו.

אגב, גם הספארק הקודמת היא לגמרי דייהו. אומנם דייהו מוצלחת יותר (לא שמעתי על בעיות אמינות כרוניות כמו עם הקרוז הראשונות, למשל) אבל עדיין דייהו. גם בנוכחית יש את מדבקת בדיקת האיכות של דייהו (היו לאבא שלי 2 כאלה, אני מזהה אותה).

עם זאת, הפעם יש בפנים מנוע של אופל, 1.4. אין לי מושג איזה גיר יש שם אבל למיטב זכרוני גם הוא שונה.

אין שום דרך לדעת איך הדגם הזה יתפקד לאורך זמן. אין דרך לדעת מה המחלות הכרוניות שלו, אם יש כאלה. את זה מגלים אחרי זמן מסוים.

אנשים הסתערו בשנת 2012 על הפורד פוקוס - ואז גילו שלמרות שהוא נראה מדהים, הוא רכב נחות שעושה הרבה צרות והיום אין אפשרות להיפטר ממנו - אפילו חברות הליסינג בקושי מצליחות לגלגל את הצרה הזו הלאה.

לכן - אם יש בך את החשש הזה שאתה יכול ליפול, פשוט אל תקנה אחת כזו. התחושה שלך לא תהייה טובה ואתה תשנא את הרכב ותפחד מבעיות שאולי יגיעו.

ההמלצה שלי היא I10 - בעיקר בגלל שהיא הוצגה בשנת 2015, לעומת הפיקנטו שהוצגה בשנת 2011 ועומדת בפני החלפה בעוד 5 חודשים בערך.

daewoo-matiz-creative-2016-wallpaper-258119.jpg

פורסם

אנחנו מרוצים עד עכשיו מהספארק. 1,300 ק"מ בסה"כ - הרכב במתכונתו הנוכחית חדש, אין טעם להסתכל על נתוני עבר. לדעתי אין טעם לפחד, אבל זו דיעה אישית בלבד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אנחנו מרוצים עד עכשיו מהספארק. 1,300 ק"מ בסה"כ - הרכב במתכונתו הנוכחית חדש, אין טעם להסתכל על נתוני עבר. לדעתי אין טעם לפחד, אבל זו דיעה אישית בלבד.

כנל בת שנתיים - רכב בסיסי אבל עושה את העבודה

דרך אגב אני חבר בקבוצה של ספארק - יש שם מישהוא עם 200,000 KMטוען שהיתה לו תקלה אחת של מכל עודפים סדוק .

פורסם

אני עם ספארק LTZ בת חצי שנה עם 5350 ק"מ מברך על רגע!

חבר שלי קנה פיקנטו וקיבל אותה יחד איתי באותו חודש, אחרי חודש החלטנו שליומיים מחליפים רכב כדי שכל אחד יחווה דעה והמסקנה הייתה די ברורה - ספארק לוקחת בפער גדול.

לגבי I10 לא מכיר אבל שמעתי ממישהו שיש לו שהאוטו עשה עבודה יפה אבל לטענתו קצת חסר כוח.

פורסם

היו כמה תלונות לגבי כיבוי מנוע פתאומי אם איני טועה ניקוי מצערת היה הפיתרון

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כנל בת שנתיים - רכב בסיסי אבל עושה את העבודה

דרך אגב אני חבר בקבוצה של ספארק - יש שם מישהוא עם 200,000 KMטוען שהיתה לו תקלה אחת של מכל עודפים סדוק .

איך 200 אלף? אני מדבר על הספארק החדשה שיצאה השנה

פורסם

הספארק החדשה אחלה - בטח יחסית לגרסאות קודמות. אני אישית עדיין חושב שהפיקנטו היא המניה הכי בטוחה בכל הנוגע לרכבי מיני (מאד נוחה לי והאחריות והביקוש הכמעט מובטח בשוק אם/כש תרצה להחליף את המכונית מוסיפים המון), אבל בכל אופן חושב שתהיה מרוצה. יצא לך לקחת את המכוניות שאתה מתלבט-חצי מתלבט לגביהן לנסיעת מבחן? זה בטוח יעזור לך להכריע מה הכי מוצא חן בעיניך.

פורסם

אני לוקח את הספארק מכיוון שהיא באה עם מנוע יותר חזק 1.4 ואבזור מרשים מאוד וגם כי יצא רק השנה את הצורה החדשה אז אני שקט ל3-4 שנים מבחינת דגם חדש.

לא לקחתי את הפיקנטו כי אני יודע שבשנה הבאה יצא דגם אחרת לגמרי ואני יספוג זעזוע רציני,למרות שהיא מאוד אמינה עם שוק משגשג.

הi10 הייתה אופציה טובה אבל היא יקרה מידי יש הבדל בין הספארק אליה של 10 אלף כמעט והיא פחות חזקה ופחות מאובזרת.

הפחד שלי זה רק על הסטיגמה של השברולט שהיא לא מוצלחת ולא אמינה

פורסם

היונדאי גם עולה באזור ה80 לגירסה המאובזרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוסע חודש עם ספארק ידנית שכורה מודל 2016 1000 סמ"ק.

הרכב צורך 1 ל15 עד 16 בתואי מעורב עם נטייה לעירוני.

לא חסר לי כוח , אבזור בסדר יחסית לקטגוריה.

לשלילה הייתי מציין את אחיזת הכביש.

ברוחות החזקות שהיו בימים האחרונים הרגשתי שהאוטו עף ברוח.אין לי הרבה ניסיון עם רכבי מיני ולכן אינני יודע להשוות למתחרות.

תא מטען די קטן

• תוכן חדש...