Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אנחנו במשפחה מתכננים לקנות שני רכבים.

אחד זה שברולט ספארק ואחד דאציה סנדרו סטפוואי.

בואו רגע נדבר על הספארק..

כמו שכולם יודעים שברולט זה לא חברה אמינה משהו,במיוחד הספארק הישנה עם הגיר ידני שעשתה המון בעיות לאנשים ולא הייתה מוצלחת ממש.

הספארק החדשה משכה אותי בגלל האבזור שלה המאוד מכובד והמנוע 1.4 בהשוואה לפיקנטו וi10 יותר חזק והיא מציעה אבזור יותר מכובד.

זה הכיוון שלי,ספארק דגם lt+ ב72 אלף, 2017 ברישיונות יהיה,עכשיו מה בנוגע לאמינות? שזה מה שהכי מפחיד אותי..

לא עדיף ללכת על "מנייה בטוחה" בדוגמא לפיקנטו ולi10 (שמציעות אבזור וכוח פחות..אבל אמינות מוצלחת)

ומה עם השוק של השברולט? שלא מוצלח בכלל(בדוגמא לקרוז וספארק הישנה)

נעבור לדאציה סנדרו סטפוואי בשביל המשפחה.

דאציה זה רכב שהגיע לפני שנתיים לארץ והבעיות האמינות שלו חלוקות לפי סקר קטנטן שעשיתי.

המנוע שלו 0.9 טורבו יספיק בשביל משפחה גדולה?

מה יהיה עם השוק שלו? (אני מדבר כל דגם הידני)

רובוטי לא בא בחשבון,כי הוא ידוע לשמצה.

יש לציין שהספארק היא בשבילי והדאציה למשפחה.

תעזרו לי חבר'ה

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרובוטי לא ידוע לשמצה כי הוא פותח רק לפני כמה חודשים. מתי הספיקו להשמיץ אותו?

המנוע הוא טורבו חזק למדי, לא אמורה להיות בעיה.

לגבי שוק - אף אחד לא יכול לדעת. רנו באופן כללי מתרסקת חזק במחירון, אז אני מניח שרכב רומני מיושן שמבוסס על מכלולי רנו יכול להפגין ביצועי סחירות דומים.

פורסם

השוק של הספארק הישנה לא רלוונטי, היא הייתה ידנית בלבד.

כמו שכתבתי לך במספר שרשורים אחרים שפתחת , המנוע של הספארק דיי חדש ואי אפשר להגיד לך מה האמינות שלו , סביר להניח ששברולט הספיקה להפיק לקחים מהמנוע הקודם.

המנוע 0.9 של רנו אוטוטו סוגר 4 שנים בארץ אם אני זוכר נכון בלי מחלה כרונית כזו או אחרת.

נהגתי על הסטפווי , לא יודע איך הוא סוחב כשהרכב עמוס , עם שני אנשים סחב סבבה.

הרובוטי של הסנדרו הוא חד מצמדי ולא מכיר שהוא ידוע לשמצה מבחינת אמינות, אלא שצריך להתרגל אליו עקב היותו חד מצמדי ושהוא מעביר הילוכים יחסית לאט.

פורסם

הספארק החדשה לדעתי המיני הטובה ביותר,מנוע,נוחות,צריכת דלק ולדעתי אם תרכשו אותה תקבלו רכב מעולה הדאציה גם רכב טוב,המנוע אולי לא חזק במיוחד אבל די נמרץ,הרכב נוח,המזגן לטעמי היה רועש מידי,איכות חומרים פשוטה אבל מרווח ועם תא מטען טוב,מה כן ידית ההילוכים ממש זזה כשמאיצים וכשנוגעים בה המהלך הנסיעה ממש מרגישים את הכול המכניקה דרכה,בכול זאת הרכב זול ויש סיבות לכך,אבל בכללי לדעתי קניה טובה גם כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אומרים על הכתבה הזאת על שברולט שיצאה היום?

UMI יבואנית שברולט מזמינה 20 אלף בעלי רכבי סוניק, קרוז, קפטיבה ואורלנדו לתיקון בשל תקלות רבות בתיבת ההילוכים האוטומטית. במקביל היבואן מרחיב את האחריות ל-5 שנים ויעניק החזר כספי מלא למי שביצע תיקון בתיבת ההילוכים מחוץ לתקופת האחריות המקורית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4892344,00.html

פורסם

כלום,הרבה יצרנים עושים ריקולים כמו כן טיוטה עם לא מעט מהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואיך זה קשור לספארק הבעיות הם בגיר האוטומטי לא הרציף.

אם אתה מפחד משבורלט אל תתקרב כי אתה בגישה שלילית כל תקלה קטנה אפילו נורה שרופה יכולה לבאס לך את הרכישה.

אני באופן אישי חושב לרכוש יד שנייה בעתיד הלא רחוק אם המחירון יתרסק מספיק נמוך בשבילי.

פורסם

היי דוד, אנחנו דאצ'יה.

בלינק המצורף שפורסם לאחרונה - דורגה דאצ'יה במקום השלישי בסקר אמינות בהשוואה למותגים אחרים:

http://www.autoexpress.co.uk/car-news/consumer-news/91220/the-most-and-least-reliable-car-manufacturers-2016

כ 1,500 לקוחות רכשו השנה בישראל סנדרו סטפווי ומאוד מאוד מרוצים. נשמח אם תצטרף גם אתה למשפחת דאצ'יה.

פורסם

יש לי סטפוויי שנה וחצי ולא היו לי בעיות איתה. מקריאה של פורומים בחו"ל נראה שהרכב אמין ובסה"כ זה לא צריך להפתיע כי המכלולים שלו ותיקים ופשוטים.

זה רכב מרווח יחסית אבל זה עדיין סופרמיני... משפחה גדולה לא נכנסת פנימה אבל 4 מבוגרים נכנסים בנוחות ולא היתה לי בעיה לעלות לירושלים עם 4 מבוגרים ברכב. ה0.9 רחוק מלהיות טיל אבל הוא סוחב והוא אפילו זריז למדי במהירויות עירוניות.

פורסם
מה אומרים על הכתבה הזאת על שברולט שיצאה היום?

UMI יבואנית שברולט מזמינה 20 אלף בעלי רכבי סוניק, קרוז, קפטיבה ואורלנדו לתיקון בשל תקלות רבות בתיבת ההילוכים האוטומטית. במקביל היבואן מרחיב את האחריות ל-5 שנים ויעניק החזר כספי מלא למי שביצע תיקון בתיבת ההילוכים מחוץ לתקופת האחריות המקורית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4892344,00.html

זה מהלך מבורך, היצרנים נותנים ללקוח יד ברגע שהם יודעים שהם פישלו בחלק מסויים.

פורסם

לאבא שלי יש ספארק כבר שבוע והוא מרוצה.

מצד שני היא בליסינג פרטי ובעוד שנה וחצי היא חוזרת לחברה.

אישית במקומך הייתי מוותר, כי אתה מגיע בגישה שלילית ולא טובה לרכב וזה יעשה לך רע בכל פעם שתתניע אותה. אתה לא תסמוך עליה, תפחד מתקלות ובכל פעם שבאמת יגיע משהו, אפילו משהו קטן כמו החלפת וישר - אתה תתעצבן על עצמך שקנית אותה.

מציע לך ללכת על יונדאי I10, רכב מודרני ואיכותי. הפיקנטו לא מומלצת עבורך כי היא בדרך להחלפה. אמור להגיע דגם אחר לגמרי.

פורסם
לאבא שלי יש ספארק כבר שבוע והוא מרוצה.

מצד שני היא בליסינג פרטי ובעוד שנה וחצי היא חוזרת לחברה.

אישית במקומך הייתי מוותר, כי אתה מגיע בגישה שלילית ולא טובה לרכב וזה יעשה לך רע בכל פעם שתתניע אותה. אתה לא תסמוך עליה, תפחד מתקלות ובכל פעם שבאמת יגיע משהו, אפילו משהו קטן כמו החלפת וישר - אתה תתעצבן על עצמך שקנית אותה.

מציע לך ללכת על יונדאי I10, רכב מודרני ואיכותי. הפיקנטו לא מומלצת עבורך כי היא בדרך להחלפה. אמור להגיע דגם אחר לגמרי.

אני לא בא בגישה שלילית.

פשוט רוצה לשמוע חוות דעת ומפחד מהעבר של השברולט

פורסם

הרכב חדש לכן אין מדד לאורך כמה שנים כמו שיש לפיקנטו,אישית? לא הייתי פוחד.

• תוכן חדש...