Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

בקצרה,לאבא שלי יש שברולט מאליבו מהעבודה דגם 2.0 259 כ"ס,עלה לכביש ביולי 2015,לרכב יש 120 אלף קילומטר,90 אחוז מהנסועה בכביש 6.רציתי להתייעץ האם כדאי לרכוש רכב זה בידיעה שהרכב היה בידיים של אבא שלי?אני יודע שהוא שמור מאד נקי ולא נראה "ליסינג" בכלל.

עד כמה כדאי לרכוש רכב זה?ברצוני להחזיק אותו לפחות 4 שנים,מה ירידת הערך הצפוייה לו?באיזה מחיר פחות או יותר אוכל לרכוש אותו?האם בעת מכירת הרכב אני אתקשה למכור בגלל שהרכב היה בליסינג?עלויות אחזקה משמעותית יקרות מהמאזדה 3 2015 שיש לי כרגע?לצריכת הדלק אני מודע..לא מרתיע כי לא נעבור את ה10K בשנה.

פורסם (נערך)

ירידת ערך חזקה בחתך הזה. ההנחה שתקבל בליסינג מזערית (עד 20%) כבשוק נמכר בהרבה פחות אבל לדעתי דווקא שדרוג טוב עבורך ויש מה להתמקח איתם.

בדקת בלוחות כמה רוצים עבור רכב דומה ? יד ליסינג מורידים אוטומטית 22% וגם נסע 40K בשנה שזה יותר מכפול מהממוצע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כן. כי הם נותנים את ההנחה מהמחירון לוי יצחק לרכב בבעלות פרטית. בפועל הם בדר"כ נותנים לבן משפחה לרכוש את הרכב בהנחה קטנה יותר . יותר סביב ה 16% .

הביטוח כמובן יתמחר את הרכב ב 22% פחות. כוחות השוק יתמחרו אותו בהרבה פחות.

פורסם

עד כמה כדאי הרכישה הזו זה מה שאני מנסה להבין,זהו רכב שמור עם קילומטרז שנעשה ברובו בכביש מהיר,אני אמור לצפות לבלאי גבוה?לשוק בעייתי בעת המכירה?לעלויות אחזקה גבוהות משמעותית מהרכב שיש לי כרגע?לפי מחירון יש 2 הרכב אמור להמכר פחות או יותר בכ90 אלף שח,האם אוכל להוריד הרבה במחיר בעת מיקוח מול חברת הליסינג?עצות יתקבלו בברכה

• תוכן חדש...