Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפוצה יחסית להאצבק - הגירסא היחידה שבאה ללא גג פנורמי לישראל זה ה1.4 הידנית(ז"א שגם הרמת גימור הכי נמוכה עם הגיר האוטומטי הגיעה עם גג פנורמי).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לגבי כל המשפחתיות (סדאן והאצ'בק) ה-I30 שהזכרת, סיאט לאון, מאזדה 3 ספיריט, I35 סופרים, הונדה סיויק בדגמים מאובזרים, מיצובישי לאנסר רגילה וספורטבאק בדגמים מסויימים, פורד פוקוס טיטניום פלוס ורנו פלואנס ומגאן בדגמים המאובזרים.

בגולף ובאוקטביה גג פנוראמי נוסף רק לפי הזמנה ולא כסטנדרט בדגם מסויים.

פורסם

אני חושב שהגג הפנורמי זה אבזור חביב..אישית נהנה ממנו מאוד וידעתי שברכב הבא שאני קונה הוא יהיה עם גג פנורמי - ואני משתמש בו כל עוד השמש לא נוראית(לרוב בשעות בין ערבים\בוקר\לילה) כדאי לשים לב שיש מכוניות שהגג זכוכית קיים אבל לא נפתח כלל אלא רק חלון(כמו הפיג'ו שלי) יש כאלו שהוא נפתח רק לחרך(כמו האיביזה קופרה שבדקתי בזמנו) ויש מכוניות שהוא נפתח מלא(כמו בI30 לדוגמא).

באיביזה FR ובפולו קומפרט גם קיים גג פנורמי.

לגבי הגולף באתר של היבואן רשום שברמת הגימור הגבוהה עם ה150 כוח סוס מגיע גג פנורמי כסטנדרט.

פורסם
נפוצה יחסית להאצבק - הגירסא היחידה שבאה ללא גג פנורמי לישראל זה ה1.4 הידנית(ז"א שגם הרמת גימור הכי נמוכה עם הגיר האוטומטי הגיעה עם גג פנורמי).

לא רק בידניות אין גג פנורמי.

סיד לא נמכרה עם גג נפתח או פנוראמי ודגם ההאצ'בק פחות נפוץ בחברות הליסינג אבל קיים.

אני כמעט בטוח שיש סיד עם גג פנורמי ונסעתי בכמה כאלו אבל יכול להיות שהזיכרון שלי לא משהו.

פורסם

אני חושב שבישראל בקיץ, גג פנורמי (פלוס מושבי עור/דמוי עור) זה מתכון לחוות את מה שחמין בסיר חווה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא רק בידניות אין גג פנורמי.

בגירסא מתוחת הפנים שנמכרה החל מ2012 רק בידניות אין גג פנורמי בפירוש(גם בסטיישן אין גג פנורמי בעצם אבל הדיון הוא על האצ'בק).

ולגבי החום..לא נוהגים עם הגג פתוח ב12 בצהריים שהשמש חזקה..אלא בין לבין.

• תוכן חדש...