Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נכבה תוך 20 שניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה 323 2001

החניתי את הרכב אחה"צ ומאז אני מניע את הרכב והוא נכבה תוך 20 שניות

ההנעה עוברת חלק, הטורים עומדים על כ-1000 סל"ד ואז לאחר כ-10 שניות יש פשוט ירידה של טורים, הרכב נכבה, ונדלקות הנורות של הבטריה והשמן (לפי הסדר הזה).

בתמונה המצ"ב אני מצביע על חלק שעושה רעש כשהמנוע נכבה.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

אגב לא נראה לי קשור אבל לפני שבועיים החלפתי רדיאטור.

תודה.

Screenshot_2016-12-07-21-34-26_resized.jpg

פורסם

אז למעשה נפילת הטורים קורית שאתה לא לוחץ כלל על דוושת הגז, אני מבין נכון? ומה קורה שהרכב מיתחמם כבר?

פורסם

האם לאחר שניכבה מניע בנגיעה? ממשיך להיכבות? יש שלב שהוא פשוט כן ניכנס למצב של נסיעה תקינה מתי שהוא או שפשוט הוא מושבת עד אשר תתוקן התקלה?

פורסם

יכול להיות בייה בהזנת דלק או בייית הצתה כגון חיישן גל זיזים/ גל ארכובה שידועים כלא חפים בלאנטיסים. בתור התחלה אם קיימת קודנית נתק אותה לצורך בדיקה. אם עדיין התופעה ממשיכה יש להתחבר לשעון לחץ דלק ולבדוק בזמן אמת הזנה. אם ניראה כתקין יש לבצע בדיקה לחיישנים שהזכרתי או לפחות להתחיל בניקיון שלהם.

פורסם (נערך)

WAXd8,

מאיפה אתה בארץ?

צריך להתחבר למחשב המכונית ולראות איזה נתונים אפשר לקבל מהחיבור.

למשל כשהמנוע קר הוא עובד בחוג פתוח - מתעלם מחיישני החמצן, אם מאיזושהי סיבה הוא מנסה לעבור לחוג סגור כל כך מוקדם (20 שניות זה ממש מוקדם) אז גם קיימת אפשרות שזה קשור להחלפת הרדיאטור.

עריכה אחרונה על ידי SonicDX
  • תוכן חדש...