Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות תיקון פלאפון אסוס Asus Zenfone 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אסוס Asus Zenfone 2 נירכש לפני שנה וחצי . אני היתי מרוצה ממנו עד לפני שבוע שהרמקול התחיל לזמזם ,אמרתי נתקן אותו בהזדמנות . אבל מאתמול הפלאפון התחיל להתקע וכל נסיון להכנס לאפלקציה כל שהיא הוא מוציא אותי החוצה. כיבוי והדלקה גורמים למכשיר להשאר על מצב חשיבה לפני הכניסה.

כיבוי והדלקה מספר פעמים מתקן את זה אבל זה חוזר אחרי מספר שעות.

האפליקציות שמזהות וירוסים לא מזהות כלום

השאלה היא כדי לתקן את המכשיר או שכדי לעבור למכשיר אחר ?

מה עלות התיקון +-?

פורסם

זה נשמע כמו בעיית תוכנה קודם כל.

תבדוק איזה אפליקציות התקנת בזמן האחרון, ותנסה להסיר אותם.

(היום בדיוק החזרתי לחיים מכשיר כזה)

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפילו לעשות factory reset ובהתקנה המחודשת לעשות סינון יסודי של אפליקציות.

נסה לראות איך המכשר מתנהג כאשר הוא נקי מאפליקציות. אם עדיין נקתע הגיע הזמן להחליפו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
למחוק את האפליקציות שהורדתי לאחרונה ?

תתחיל מזה, ואם לא יעזור, איפוס מלא.

בנוסף, אם שמת כרטיס זיכרון במכשיר, נסה להוציא אותו, אולי הוא תוקע את הטלפון.

אם לא יעזור האיפוס, אז ככל הנראה אכן קיימת בעיית חומרה. איזו בעיה - לא כזה משנה, כי בכל מקרה צריך להחליף לוח, ולוח עולה קרוב למכשיר כזה ביד2.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב אז מצאתי את החשבונית קניה וראיתי ששילמתי על אחריות מורחבת אז יש אחריות. ניגשתי לפלאפון מעבדת סלדרון הם לקחו את הנייד ויביאו לי אותו ביום שני . ניראה מה יהיה

בנתיים מחקתי את רוב האפליקציות

• תוכן חדש...