Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה במקלחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך בדיוק החומר גורם לנזק לצנרת?

1. החומר יכול לתקוף גם צינור ביוב מתכתי

2. לפעמים הגיפה זה הדבר היחידי שמונע מהביוב לנזול (למשל אם יש גומיה קרועה).

3. אם הסתימה עמוקה, החומר ישחרר את כל הגיפה שקרובה למקלחת ויתקע אותה במקום של הסתימה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החומרים לפתיחת סתימות אגרסיבים ביותר ועלולים בשימוש לא נכון לגרום נזק למשתמש או לצנרת

בשימוש לא נכון אפשר גם להיתקע עם איבר רביה במאוורר תקרה בניסיון לגעת עם תפוח בקיר.

תפעל לפי ההוראות על האריזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סודה קאוסטית ומים רותחים... עובד מצוין אבל מאוד מסוכן

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

חומרים הם שלב ב או ג.

שלב א פתיחת בורג ושליפת לכלוך,פומפה,

לא עזר עבור לשלב ב'.

שלב ב יש סליל שנכנס פנימה ובתנועה סיבובית מוציא המון לכלוך תקוע,

לא עזר עבור לשלב ג'.

שלב ג סודה קאוסטיק לפי הנחיות היצרן,

או לנסות לפתוח עם זרם מים חזק,יש שיטה כזו.

לא עזר?עבור לשלב ד'

שלב ד שרברב הביתה.

לא עזר? תקפיץ את הפוסט הזה.

מה הקטע?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
מהנסיון שלי,

כף סודה קאוסטית, ומיים רותחים מהקומקום. פעם בחודש כף וזהו.

+1 עובד מצוין גם למניעה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גלעד, אל תבלבל סודה קאוסטית עם סודה לשתיה. וגם לא קפה עם תה צבאי. וגם לא נשים עם גברים.:roll:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא נראה לי שסודה לשתיה אפילו עובד :)

לעניין הסתימה, אני משתמש בג׳ל לפתיחת סתימות וזה עובד מעולה. אני מניח שהג׳ל מאפשר לחומר להישאר במקומו יותר זמן מאשר נוזל וכך להמיס את הסתימה טוב יותר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גלעד, אני מדבר על האגדה הצבאית מלפני 40 שנה. מרבית החבר'ה כאן צעירים ולא מכירים את הסיפור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכי פשוט לדעתי עם קפיץ http://www.polack.co.il/item-3067/קפיץ-ספירלי-לביוב

להכנס מבור הניקוז בחדר האמבטיה ברצפה לכיוון המקלחת , כאשר מגיעים לקצה נותנים כמה סיבובים ומושכים בחזרה ,

יוצאת כמות של ג'יפה

ואח"כ הכל זורם חלק.

כדאי להחזיר אחד כזה בבית.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני מזרים לא מעט סודה קאוסטית במקומות המועדים לפורענות,

אבל מדי פעם לא יעזור כלום ורק נחש-קפיץ משחרר את הסתימה. בית ישן.

לא צריך חשמלי, הידני עובד מצוין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

השאלנו קפיץ כזה, הוצאנו. אני גר בבית קרקע והבנתי שזה יותר קל היות ואפשר לדחוף אולי את גורם הסתימה לצנרת הרחבה יותר, ובכך לשחרר את הסתימה. בכל אופן, אנסה גם באמצעות סודה קאוסטית ומים חמים מדי פעם לעשות "שטיפה" לצנרת. הצנרת לא מברזל, הבית חדש, בחדשים זה מפלסטיק (או PVC?)

• תוכן חדש...