Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר צריך לעשות טיפול ברכב שעדיין נמצא באחריות המוסך הציע לו להוזיל את המחיר בקצת יותר מ 30% על ידי שימוש בחלקים חליפים, האם הדבר תקין?

המוסך הוא מוסך מורשה והרכב באחריות, זה טיפול שני של הרכב.

לא רוצה להזכיר את שם המוסך ודגם הרכב, מטעמים מובנים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל הטעמים לא כל כך מובנים אבל שיהיה.

אין בעיה עם חלקים חליפיים כל זמן שמדובר על חברה איכותית, אם מדובר על לינג לונג ושות' אני לא רואה טעם לגשת למורשה בכלל.

יש לוודא על איזה חלקים ואיזה חברות מדובר.

פורסם

אין שום בעיה אני מבין לחלוטין את ההחלטה של החבר שלך אבל אם כבר הולכים למורשה ומשלמים מחיר מופרז, לפחות לוודא שמשתמשים בחלפים איכותיים ולא להוזיל עלויות על חשבון אמינות הרכב.

פורסם

לצערנו, בארץ ייצוג חלפים תחליפיים טובים של חברות בעלות שם הוא לא גדול.

ברוב המקרים כשקונים "תחליפי" מקבלים חלק סיני שלא ברור מי ייצר אותו ולפי איזה סטנדרטים.

מכיוון שאין ללקוח רגיל שלא מתמצא יותר מידי שום דרך לדעת מה הרמה של אותם "חלפים תחליפיים", ממליץ לשלם את ההפרש ולהשתמש במקוריים בלבד.

כך אתה בטוח שזה חלק 100% מתאים לרכב ו 100% עומד במפרט היצרן.

אגב מרוווחי טיפולים שקובע יצרן הרכב מתבססים על שימוש בחלפים מקוריים.

אף אחד לא בדק האם פילטר אוויר או שמן תחליפי באמת יכול לעבוד באותה יעילות עד הטיפול הבא.

פורסם

בוקי צודק. חליפי בדכ מתקשר לחלקים סיניים וטורקיים- מנסיון. מצד שני המחירים של חלקים מקוריים ממש יקרים לפעמים וזו דילמה בחלקים מסוימים שהם לא בטיחותיים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

יש חלקים תחליפיים שמשווקים עי היבואן ןמסןפקים על ידו , על מנת להוזיל את עלות התיקון במוסכים המורשים, בד"כ לאחר בחינה של מחלקה טכנית. בכל מקרה יש אבא ואמא לחלק.

פורסם

עם אבא ואמא כמו שיש לחלפים המסריחים האלה שדוחפים לך במורשה עדיף להיות יתום, תחפש שרשור של מוסך רון שבוא הוא מציג עם איזה חלפים מגיעים אליו לקוחות לאחר טיפול במוסכי צ'מפיון.

אתה גם מקבל פילטרים באיכות ירודה וגם משלם מחיר מופרז.

פורסם

הנה קישור המתאר את נושא סוגי החלפים בצ'מפיון:

http://www.championmotors.co.il/pages/10.aspx

יש חלפים מקוריים.

יש חלפים Economy עבור רכבים בני 5 שנים ומעלה

יש חלפים Exchange Program, שנקראים "חדש תמורת ישן". לא הבנתי איך זה מתבצע, אבל מודגש שהם מקוריים.

על כל סוגי החלפים יש שנתיים אחריות ללא הגבלת ק"מ (לא כולל בלאי).

פורסם

אם כבר נכנסים למורשה אז במקורי בלבד, יש מורשים שמשתמשים בחליפיים טובים, אך הרוב המכריע משתמש בחלפים נחיתים שבספק אם אושרו על ידי היצרן, צ'מפיון משתמשת בחליפיים זבל ואת זה גם נוכחתי לראות על סקודה שטיפלתי בה אחרי שטופלה בצ'מפיון, אני עבדתי במורשה של אחד היבואנים, שעבד גם עם חליפיים, הוא מאוד אהב את זה כי הוא הרוויח יותר, הוא אפילו דחף לקוחות עם רכבים שסיימו אחריות להשתמש בחליפי, הסחורה הייתה הכי ירודה שיכולה להיות, צלחות ורפידות סיניות, פילטרים סיניים עלומי שם, והיה משקר ללקוחות שהוא בחיים לא מתקין סחורה סינית, עזבתי את המקום מהר מאוד, מהסיבה שלא הייתי מסוגל לשקר ללקוחות ששאולים לגבי החלקים..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם (נערך)

גם שהאוטו באחריות אני מטפל במוסך פרטי בלבד אבל מקפיד רק חלקים מקוריים. עולה קצת יותר.

רק תדע שיש מק"טים שיש להם עשרה יצרני OEM חלקם ממש מעולים ולפעמים מתעלים על המקור. במיוחד פילטרים שניתן להתקין ביותר מיצרן אחד...

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...