Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגביי באגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השלב שבו נהג מתחיל לדעת לנהוג זה כשהו מבין שלא הכל תלוי בו ,עם תיסע בדיונת באופן הכי רגוע בעולם ומשום מקום ינחת עליך מוטוקרוס ,אתה עלול להיפצע ,ואין לך ביטוח כי לך תוכיח שזו רק אשמתו.

ושי סחטיין על הכנות פגשתי לא מעט חבר'ה שסיפרו כל מיני שטויות כדי למכור את יציר כפייהם.

בטח שזה אפשרות אבל זה כמו שאני יגיד לך אם תלך ברחוב באופן הכי רגוע בעולם ומשום מקום תצוץ משאית זבל שתפגע בך...

אז ככה שאין דבר שאין בו סיכון אבל הכוונה שלי מהתחלה הייתה שהוא יכול להפחית את הסיכון אם הוא ידע לעשות שיקולים נכונים של מה מסוכן מדי ומה לא..

פורסם

אם תלך ברחוב ומשאית מבוטחת תפגע בך או שאתה תהייה מבוטח" הכל בסדר",ועם תהייה לך תאונה בדיונות עם רכב בעל ביטוח אז גם "הכל בסדר".

גילוי נאות:הכותב לקח על עצמו לא מעט סיכונים וחווה מספר תאונות .יש כאלה שאומרים שאני חי בנס .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

צודק אחי שמע אין לי מה להתווכח איתך אבל בכל מקרה הוא צריך לעשות את המקסימום שלו זה מה שאני מתכוון

וצודק.. לא הכל תלוי בו

פורסם

לגביי הטומקאר כמה היא עולה(בערך)

ואם צריך רשיון רגיל או רשיון הכלל

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...