Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטרים

ניקו פ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לשרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?617700-WiFi-%D7%9E%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A8-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D

המליצו לי בHW על זה:

http://ksp.co.il/?uin=28427&select=.263..264..1855.

אני חשבתי על זה:

http://ksp.co.il/?uin=20152&select=.263..264..1855.

שניהם בתקציב של עד 500.

חשוב לי לדעת מי מהם יצליח לשדר רחוק יותר מתוך ממ"ד.

כרגע יש HOTBOX מדור ראשון, שנאמר לי שהיכולת שלה אפסית והיא כן מגיעה לסלון אך מאוד לא יציב. הדרישה החשובה ביותר זה מרחק שידור ואיכותו. כל שאר הפיצ'רים זניחים לחלוטין [מדפסות, עשיית קפה וכדומה].

אני מפחד שהיקר יותר הוא אוברקיל. מצד שני לא רוצה לקנות משהו ב380 שקלים בשביל חיבור לא יציב בסלון.

בנוסף, האם אזדקק לחומרה נוספת כדי שבממ"ד המחשב הנייח יתחבר בכבל LAN והמחשב הנייד יקלוט אינטרנט בסלון?

כרגע יש לי HOTBOX וקכבל LAN אחד. רוצה חיבור LAN למחשב נייד וראוטר שמשדר לניידים. צריך עוד חומרה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה לתת תשובה, לא מכיר אותם אך כבעלים של אסוס AC68 שהוא נמצא בתוך ממד ונותן לי קליטה מעולה בכל הבית

תצטרך למצוא מישהו שאכן יש לו את המכשירים שיתן לך תשובה.

קובי

:-)

פורסם

יש לי את הARCHER C7, שיושב אצלי גם בתוך ממ"ד, ואני מאד מרוצה ממנו. קליטה מעולה ויציבה בסלון, לא דורש ריסטרטים כל יומיים כמו הנתבים הקודמים שהיו לי (עובד כמה כמה חודשים רצוף). לא מכיר את הלינקסיס, חפש ביקורות באמזון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

או תודה. זהמה שרציתי לשמוע.

מה מרחק אצלך עד הסלון? בערך?

כמה קירות עובר בדרך?

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

זה המצב אצלי. קו אוירי לסלון בערך 8-9 מטר. בכל המקומות המסומנים יש קליטה טובה.

2016-11-28_1407.png

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איזה מלך ממש תודה. עושה רושם שיספיק.

אגב, באמזון בפריים יש מחיר מטורף על זה C9 של ארצ'ר עם AC1900:

https://www.amazon.com/TP-Link-Wireless-Gigabit-Archer-C1900/dp/B018DFUJV8/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480335248&sr=1-2&keywords=Archer+C9

הבנתי שזה דגם יותר מתקדם מהC7, האם יעבוד בארץ?

פורסם

בכיף, רק שים לב שאם אתה מזמין את זה במשלוח לארץ יש מצב שהוא ייעצר במכס ותצטרך להתעסק עם אישורים ממשרד התקשורת כדי לשחרר אותו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

נשמע מעניין הנושא.

תמיד נחלתי אכזבה בשידור מתוך ממד למרחקים כמו שתיארתם.

קליטה כן יש אבל throughput נורמאלי אין.

אשמח אם תרשמו כמה db אתם רואים ב wifi analyzer מקצות החדרים סביב הממד

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בכיף, רק שים לב שאם אתה מזמין את זה במשלוח לארץ יש מצב שהוא ייעצר במכס ותצטרך להתעסק עם אישורים ממשרד התקשורת כדי לשחרר אותו.

בזה אין בעיה כי חבר קרוב עכשיו בארה"ב לחודש.

מתלבט אם לרכוש ב-500 שקלים את ה-119 מחו"ל ואז אין אחריות.

או, לרכוש את הC7 כמו שלך במבצע של KSP ב400 ש"ח עם 3 שנים אחריות.

התלבטות קשה.

GSI אין בעיה כשארכוש משהו אעלה.

פורסם

עשיתי עכשיו בדיקה ב-3 הנקודות שמצויינות בתרשים, עם אייפון 7, וSPEEDTEST. החיבור שלי בבית זה בזק והוא מוגבל בתשתית ל-30 מגה הורדה, ו-3 העלאה. יש לראוטר רשת 2.4GHZ שאני משתמש בה, ויש רשת נפרדת של 5GHZ.

עם התדר של 2.4 קיבלתי מהירות מלאה בכל 3 המיקומים.

עם התדר של 5 קיבלתי בנקודה הימנית מהירות גרועה של 2-3 מגה. תדר גבוה פחות טוב במעבר קירות מבחינה פיזיקלית, מה שתואם את הממצאים בשטח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה.

אתה יכול להתקן על מחשב נייד inssid ולאמר כמה db בכל פינה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...