Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי טיטי שמן מנוע 5W40 או 5W30 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יותר טוב במה? הוא גם עושה קפה? הוא גם יפה וגם אופה?

לפותח השרשור - קסטרול שהם ה OEM של קונצרן VW קבעו שלאקלים מזרח תיכוני יש להשתמש בצמיגות 5W40 בתקן ACEA A3\B4 2012 או C3 בתקן VW 502. כל אחד שיכול לפתוח גוגל ולהשתמש באפליקציית התאמת שמנים לסוג מנוע של קססטרול לפי איזורי אקלים (שזה כל ילד בן 7 ממוצע) יגלה את ההמלצות של היצרן. אם יש לך ספק - צלצל למוסך יבואן ותשאל. בהתחשב שלא פירטת יותר מדי על דגם המנוע ושנתון הרכב שלך, תעשה לעצמך טובה ותכניס את הנתונים באתר של קסטרול בעצמך. שים לב שאתה בוחר מיקום של אחת ממדינות המזרח התיכון. ההמלצות משתנות לפי איזור אקלים. להגידלך שמשהו רע יקרה אם תשתמש בצמיגות 5W30 - זה יהיה הפחדה שלא לצורך, אך תצטרך לקצר מרווחי טיפול ולא מומלץ לאמץ את הרכב יותר מדי. בכל מקרה בחורף לא תהיה לך בעיה גם עם 5W30. אני הייתי נצמד להמלצת היצרן.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם
ממליץ לך על שמן מוטול 8100 לאאודי. שותה שמן הרבה פחות בכל מנועי ה T(f)SI.

שמתי לב שהאוטו שותה שמן... אמנם לא בכמות מסחרית אבל שותה ליטר ל-1000 ק"מ

אמרו לי שזה קורה גם בגלל שאני לוחץ הרבה והאוטו שורף תשמן בגלל שהוא בלחץ גבוהה.

אני כרגע עם שמן מעורבב בתוך המנוע

קסטרול אדג + שמן קסטרול מגנטיק + שמן שאין לי מושג מה שמו שמוסך הוסיף לי....

אני ילך כנראה על המוטול הפעם ונראה איך הוא :)

• תוכן חדש...