Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מטרייד מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכנסתי לשם פעם, נתקלתי בכמה סוכנים, סלחו לי על המילה, די ערסים.

ישבתי מול סוכן אחד שישב מול המחשב והחל להציע לי רכבים, בשלב מסוים החל להתעצבן עליי שאני ״לא רציני״ בכך שמסרב לכל מה שהוא מציע...

וזה לא שבאתי עם תקציב של 10 אלף ש״ח, אלא פי חמש מזה.

בקיצור, ברגע שלא אהבתי את הטונים שלו, קמתי והלכתי, כעבור שבועיים מצאתי את הרכב שחיפשתי מאדם פרטי :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

כאילו ציטטת את הסיפור שלי.כף רגלי לא תדרך שם יותר.יאק

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הם פשוט היו מציפים את יד2 במודעות פיקטיביות, תמיד עם רכבים בעלי נתונים מעולים ושוק מצוין, כמו נגיד פונטו ספייס אוטומטית בת 4 עם קילומטראז' נמוך ויד פרטית - וכמובן שאין להם אף אחד מהרכבים הללו שהם פרסמו. אחרי שהתסכול עלה על גדותיו פתחתי את השרשור ובסוף הם מחקו את רוב המודעות. אולי הם חזרו לזה, אולי לא. אי אפשר לדעת כי אני מראש פוסל אותם לרכישה.

הגעתי גם למגרש שלהם כמה פעמים והתאכזבתי, הרבה פעמים התאכזבתי גם בטלפון כשהרכב שרציתי "בדיוק משוריין" ללקוח אחר אבל במקרה יש אחד דומה עם דלת שהוחלפה או כפול קילומטראז'.

חשבת אולי במקרה שעם מאות הלקוחות שנכנסים לסניפים בכל יום, מישהו אכן שריין את הרכב עד שמצאת זמן להגיע לסניף? הרי אם הרכב עם נתונים טובים, למה שמישהו לא ישריין אותו?

פורסם

הסיפור הזה היה כבר לפני 6 שנים. עשרות מודעות פיקטיביות ברחבי הרשת, כמעט כל דגם אפשרי עלה ליד2 עם נתונים מעולים ומחיר סבבה - כדי ליצור "לידים" - לקוחות שמתקשרים לסניף ומתעניינים.

זו שיטה מעולה ללכוד אנשים, לפי דעתי. אנשים לא מבינים באמת במכוניות ואפשר לדחוף להם הרבה דברים אחרים אם רק יודעים לשווק טוב. ברגע שהבנאדם כבר איתך על הקו, זה אפשרי.

יכול להיות שבמקרה, תמיד, אבל תמיד - הרכב המוצלח שראית באינטרנט שוריין ע"י לקוח זריז יותר ממך - אבל אני מתקשה להאמין שזה המצב.

בכל מקרה זכותו של בנאדם לרכוש מהם מה שהוא רוצה, אבל ההמלצה החד משמעית שלי היא לנקוט משנה זהירות כאילו מדובר בסוחרים בכניסה לנתניה.

פורסם (נערך)

אני נוטה להסכים קצת עם ד"ר סובארו.

הייתי שם השנה במקרה כי זה ליד לובינסקי ואמרתי נבדוק... חיפשתי מספר דגמים ובמיוחד סניק דיזל או פיאקסו דיזל שקשה למצוא. ניסו להציע לי קאיה סורנטו אפילו לקחו אותי לנסיעת מבחן עד שגילנו שאין מצב לשלושה מושבי בוסטר בספסל האחורי. ניסו למכור לי פאג'רו ארוך שישב שם במגרש ,רכב ענק אבל גם הוא סובל מאותו פגם תכנוני .

הגיע לעזר גם מנהל המגרש וניסה למכור לי פיקאסו בנזין ישנה . הסברתי לו בעדינות שהספסל בסדר אבל לא נוגע במנוע הזה. בקיצור : שעה סחבו אותי בין חלופות ... אמרתי להם תתקשרו שיהיה לכם משהו רלוונטי.

עזבתי וקניתי מפרטי. ואחרי חודש+ הופיעו שתי מודעות יד2 פיקאסו דיזל בדיוק כמו שרציתי שנמצאות במקרה בטרייד מובייל . כבר לא התקשרתי. אבל עכשיו נפל האסימון.

דרך אגב , ייתכן שבאמת הגיעו אליהם שני מוצגים אבל הם לא התקשרו מעולם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא הייתי פוסל קנייה מטרייד מוביל בהנחה ומצאתי רכב שאהבתי במחיר נכון.

הבעיה שההתנהלות שלהם לטעמי דומה לזאת של הסוחר הגרועה מכולם.

מחירים מנופחים. לא מחזירים מקדמות אם הזמנת רכב והוא לא נראה לך. שיווק אגרסיבי והצקות טלפוניות.

לך לסניף שבו נמצא הרכב. אם הוא נראה לך בעיניים, תתמקח כמו בשוק ותתחדש.

• תוכן חדש...