Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת ג'נטים לג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גיטה עם ג'נטים וצמיגים מקוריים במידה 205.55.16 ויש לי הזדמנות לקנות סט מגנזיום משומשים עם מתאמים לרכב לרכב שלי עם צמיגים במידה של 225,45,17, האם ניתן לאשר את הגדלת המידה החדשה עפ"י חוק?

פורסם

יותר לכיוון של איזו שנה, אם כי לדעתי המידה רלוונטית בכל השנתונים.

http://car.mot.gov.il/index.php?option=com_customproperties&view=show&task=show&Itemid=29&bind_to_section=5&content_element=content&cp_text_search=jetta&submit_search=%D7%97%D7%A4%D7%A9

ויש שרשור מתאים לענין בראש הטכני (סביר שאחד המנהלים יעביר):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?96688

אני הייתי יותר מוטרד לגבי מה זה מתאמים.

האם טבעות מרכוז ואז אין בעיה, או שמא ספייסרים ואז לא הייתי ממליץ.

פורסם

אגיד לך מדוע שאלתי לנפח המנוע.

אם 1600 הישן הטוב אך העצלן - גם ככה הצמיגים הנוכחיים שמגיעים עם הרכב, הם במידה אחת לפחות, יותר ממה שנדרש בפועל. זה גורר צריכת דלק מוגברת (שגם ככה כדי להזיז את הרכב עם המנוע הזה, בצורה נורמלית - צריך לאמץ אותו).

יש לקחת בחשבון שהגדלת מידת צמיגים - תצריך אותך לרכוש צמיגים יקרים יותר.

זה לא רכב ספורטיבי עד כדי כך שההחלפה תהייה מוצדקת לחלוטין, גם אם יש לך ג'אנטים.

לא הייתי מחליף מידת צמיגים במקרה הזה. זו דעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הבנתי את הכיוון של שאלתך.

אבל משום שהנושא כל כך נדוש בפורום, ולא התרשמתי שזה מענין את פותה"ש (או שהוא ביצע חיפוש לפני שפתח את השרשור), בחרתי להתעלם. :wink:

• תוכן חדש...