Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי מנוי לאתר של לוי יצחק, שם בעת בדיקת מחירון הרכב המשוקלל אני מזין את מועד עליית הרכב לכביש, ק"מ ויד הרכב כאשר אני נדרש לרשום בעלות, לפי לוי יצחק ירידת ערך לרכב מליסינג חברה היא 22% (קטגוריה ליסינג | החכרה חברה) כך יוצא שהמחירון המשוקלל זול ב-4k פחות ממה שסוכנות הרכב דורשת עליו.

איך זה יכול להיות?

כמו כן, האם באמת יש ירידה של 22%?

הרכב רשום על שם קרדן כלי רכב (אוויס) וברישיון רשום "השכרה/החכר" כאשר הרכב שימש חברה לסוכנות לביטוח (לא ידוע אם נהג יחיד או לא).

אשמח לדעת כמה עליי לדרוש.

עריכה אחרונה על ידי green_beret
פורסם

לרכב שהיה בליסינג מרובה נהגים אכן ישנה ירידת ערך של 22%. כמובן, המגרש שמוכר את הרכב לא חייב להוריד כלום, בדיוק כמו שהקונה הבא שיבוא לקנות ממך את הרכב יכול להציע לך 50% מערך הרכב. זהו שוק חופשי והמחירון הוא רק ההמלצה ולפעמים מנותק ממצב השוק בפועל. לכן אני מציע לך לבדוק בלוח יד 2 בכמה נסחרים רכבים מאותו הדגם, השנתון, קילומטראז' עם עבר של ליסינג, וכך תבין היכן עומדת ההצעה של אויס לככב הספציפי שדיברת עליו, והאם העסקה משתלמת מבחינתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירון הוא בסיס למו"מ ואינו מחייב.

רכב מדגם מבוקש במצב טוב עם ק"מ נמוך ימכר מעל המחירון המשוקלל, רכב מדגם פחות מבוקש יימכר בהנחה גדולה יותר ממה שהמחירון מציין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני גם רוכש אותו בפחות 22% אז לא מאמין שזה אמור לשנות לא?

אני בשאיפה (תתקנו אותי אם אני טועה) לרכוש את הרכב לכל היותר במחיר שאם דקה אחרי העברת הבעלות הרכב נגנב, שהביטוח יזכה אותי בסכום ששילמתי, האמנם?

פורסם

העסקה תהיה משתלמת כאשר :

הרכב במצב שמור, מטופל, ללא פגיעות שלדה, ותחזיק אצלך את הרכב לפחות 3 שנים ( כאשר תמכור ותאלץ לחתוך במחיר, ה 22% הנחה שאתה מקבל עכשיו, בשקלים יהיו שווים 40% במועד המכירה ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם ישנו אישור על כך שלרכב היה נהג יחיד אזי ההפחתה היא 18% בלבד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לפי מה אתה אומר את זה?

למה שהרכב יהיה שוות פחטת מ22%?

לא רשמת איזה רכב זה.

כאשר תרצה למכור, במידה ויהיו עוד מאות רכבים כאלה למכירה ביד 2, עם עבר של ליסינג, תצטרך לרדת במחיר כדי לא להתקע עם הרכב.

כפי שכבר רשמנו, המחירון הוא לא קובע לגבי השוק, אלא כוחות השוק. אבל המחירון כן קובע לחברת הביטוח.

פורסם

שוב - תנאי השוק קובעים.

לדוגמא: מחיר המחירון (לפי מחירון יד 2) של מאזדה 3 מנוע 1.6 Active שנת 2008 הוא 28000 ש"ח.

בעת כתיבת שורות אלה - מוצעות למכירה בלוח yad2 כ-200 מכוניות כאלה.

אם אתה רוצה למכור מכונית כזאת שהיתה בליסינג עם קצת מעל ל-200000 ק"מ (סביר למכונית יוצאת ליסינג בגיל הזה) תצטרך כנראה לרדת לסביבות 20000 ש"ח ואף פחות מכך.

למה? כי כוחות השוק קובעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...