Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מבאדג'ט

פוקוס 2012 עם 80000 ק"מ מליסינג ב 43000 ש"ח או

סיד סטיישן 2013 עם 130000 ק"מ מליסינג ב 47000 ש"ח

אני מודע לגיר בפוקוס אבל פורד נותנים 10 שנים אחריות על הגיר

ובאדג'ט נותנים שנתיים אחריות מלאה על הרכב

והסיד עם הק"מ הזה זה לא רכב שחוט?

פורסם

לא חסרות המלצות בפורום לברוח מהפוקוס הרובוטית, תקרא בדיוק למה נותנים 10 שנות אחריות , כי זה לא לכל הגיר.

הקילומטראז' שלהסיד אכן מעל הממוצע.

פורסם

השם של הפוקוס הללו כל כך רע שמוכרים אותם בפחות מ-40 (מודעה של אויס אאל"ט מהימים האחרונים), כך שאתה יכול חופשי ללחוץ עליהם לתת מחיר חצי חינם אם אתה מבין ועדיין רוצה.

הבעיה היא שהגיר תמיד יהווה בעיה. חשבון שלך :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
השם של הפוקוס הללו כל כך רע שמוכרים אותם בפחות מ-40 (מודעה של אויס אאל"ט מהימים האחרונים), כך שאתה יכול חופשי ללחוץ עליהם לתת מחיר חצי חינם אם אתה מבין ועדיין רוצה.

הבעיה היא שהגיר תמיד יהווה בעיה. חשבון שלך :)

אני נהגתי על הפוקוס ומכיר, זה עבר את הריקולים שיש

הרכבים בפחות מ40 אלף עשו בין 120 ל140 אלף קילומטר

האמת הייתי מעדיף את הסיד מכל הבחינות , רק מה המשמעות של 130 אלף ק"מ של רכב 2013?

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם

יש עוד המון מקומות טובים בסגנון באדגט לקנות מהם רכבים כך שהייתי נשאר עם הכיוון של הקיה סיד אבל מחפש אחת עם פחות ק״מ. המחירים הם בין כה עניין של משא ומתן ויש להתיחס אליהם כהמלצה בלבד...

• תוכן חדש...