Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש ברשותי WV פולו אוטומטית שנת 99 כאשר יש בה לא מעט פגמים קוסמטיים וקצת מכניים, אך בתכלס היא לא רואה מוסך, עוברת טסט בקלות ולא עושה בכלל בעיות שמפריעות לנהיגה, ובנוסף עשתה רק 98K קילומטר כך שעלה לי רעיון לעשות לה סוג של שיפוץ קוסמטי כללי, ורציתי לדעת כמה זה אמור בערך לעלות והאם שווה לעשות דבר כזה או כבר לקנות רכב אחר יד 2 בסכום ששיפוץ כזה אמור לעלות.

הבעיות הן:

1) צבע מתקלף עם כתמים (כנראה השמש הרסה את הצבע עם השנים) אז צריך לצבוע את כולו מחדש, הצבע הוא כחול מטאלי.

2) בדשבורד יש מקום מסויים שנשבר, אז אלך על המקרה הקיצוני של להחליף את כולו (מהדלת הקדמית השמאלית ועד הימנית)

3) לחצני הצופר לא עובדים, וההגה כבר קצת מתקלף - להחליף הגה.

4) ידית ההילוכים סדוקה והלוח שעליו רשומים ההילוכים קצת שבור- להחליף

5) ריפוד עם קרעים וכתמים באזורים מסויימים - להחליף בכל הרכב

6) מראה ימנית רופפת - להחליף

7) הפגוש האחורי קצת מעוך - להחליף

8) ABS לא עובד - לתקן

9) תיקון מנעולי הדלתות ברכב שכבר לא עובדים, עובד רק עם שלט

10)אזעקה פועלת מעצמה פעם פעמיים כשנועלים עם שלט - תיקון

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי wzo4
פורסם

אני מסכים עם קודמי. השיפוץ שאתה מתאר יהיה סופר יקר, ולדעתי אם אין ערך סנטימנטלי לרכב אז אין טעם. עדיף כבר למכור ולשדרג.

אגב, בכוונתך היה לעשות חלק מהדברים לבד?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

יש פה דברים שלא הייתי מתעכב על התיקון שלהם כמו התקלה בABS (החורף כבר פה תכף להזכירך וזאת מערכת חשובה בסך הכול),

אבל כמו שנאמר אם אין ערך סנטימנטלי אין טעם להשקיע ברכב.

מה שאתה רוצה לעשות לרכב יעלה כמו רכב בן 4-5.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה רוצה מכונית מושלמת - קנה חדשה.

הסיבה שהמכונית הזו משנת 99 עלתה פחות מחדשה - היא כל הרגקטים שציינת.

לתקן רכב ישן ומוזנח לרמת חדש יעלה הרבה. תלוי מה מצבו ולאיזה מצב תרצה להביא אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכולם, ארד מזה.

לגביי הABS, זה כבר כמה שנים טובות ככה גם בחורפים, האם זה באמת כ"כ מסוכן?.

• תוכן חדש...