Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שתפר לו את התפקיד היה רס"ר הבסיס, שעל כל חסרונותיו היתה לו את המעלה הזו, הוא דאג לנסות להשאיר כל אחד עד סוף השירות.

היה חייל אחר שזרק את אביו האלים מהבית בגיל 16, ושהגיע לגיל 18 אביו הוציא אותו מהבית, בצו בית משפט, והוא יצא עם אחיו הצעיר ממנו בשנתיים, בו תמך וטיפל (עבד כברמן בלילות). גם לו היה תפקיד נוח.

בשביל זה יש את המערכות הסוציאליות במדינה, זה לא תפקיד של צבא לתת עבודה למובטלים ולמצא הורים ליתומים, לתגבר את המשטרה בשוטרים, או לשלוח מורים חיילים לתגבור בבתי הספר וכו..

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^^

הגיע הזמן שתתבגר.

אין ארוחות בחינם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה לא לתגבר את המשטרה בשוטרים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי יש פרייארים שעושים את זה בחינם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כסף!!!

מיסים!!

אין ארוחות בחינם!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שלא היית רוצה שיתגברו את מקום העבודה שלך באנשים שיבואו לעבוד 3 שנים בחינם (או בגרושים) וימנעו ממך להתקדם ואולי אפילו יחליפו אותך למרות שהם לא מקצועיים כמוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ניר, אני מבין שאצלך לא יהיו: ערבים, נשים, בנים יחידים להורים שכולים. אנשים עם שכל מטורף ובעיה בריאותית קלה, חיילים קרביים שנפצעו במהלך השירות ולא השלימו מסלול, סתם חי״רניקים שקיבלו צל״ש, מ״פים בשריון. מהגרים בגילאים מאוחרים, חרדים, אמנים, ספורטאים מצטיינים. להמשיך?

כמובן שזכותך כבעל עסק להעסיק את מי שבא לך (למרות שהחוק אולי טוען אחרת). יכול להיות שזה גם עובד לך מצויין, אבל אני חושש שבטווח הארוך מגביל את פוטנציאל הצמיחה והגמישות שלך. לא בריא לאף עסק, לדעתי האישית, לצמצם את מגוון צורות המחשבה.

+1000000

על תגובה שתמצתה יפה את כל מה שחשבתי על החלק הזה של הדיון

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
כי יש פרייארים שעושים את זה בחינם.

כמו שלא היית רוצה שיתגברו את מקום העבודה שלך באנשים שיבואו לעבוד 3 שנים בחינם (או בגרושים) וימנעו ממך להתקדם ואולי אפילו יחליפו אותך למרות שהם לא מקצועיים כמוך.

אז למה טוב שיהיו חיילים בשירות חובה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה ממש ממש אבל ממש לא טוב

רוץ לכנסת ושנה את החוק.

עד אז יש חוק שירות חובה, וטוב שכך.

עדיין יש מקום לעשותו יותר יעיל , פחות בזבזן , ויותר מתחשב בצרכי חייליו במידת האפשר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

Fat Bastard התכוונתי למתנדבים למשטרה (שכבר נתנו את דעתם כאן בפורום).

חס וחלילה לא התכוונתי לקרוא פרייאר לחייל בשירות חובה. במיוחד שיש כאלו בשח"מ שעושים את עבודתם נאמנה, בעיקר אלו שהולכים להיות שוטרי סיור.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אז למה טוב שיהיו חיילים בשירות חובה?

שירות חובה זה כי המדינה החליטה שכל אחד צריך לתרום להגנת המולדת, לגיטימי.

למרות שאישית אני מאמין שצבא מקצועי זה הכי טוב. אנחנו חיים בתקופה שיותר ויותר אנשים עובדים קשה בשביל כסף ופחות ופחות בשביל אידאל.

מה שלא לגיטימי זה לשלוח מלשב"ים לעבודות שאזרחים יכולים לעשות בצורה מקצועית יותר ולכלכל את המשפחות שלהם מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

גם שירות צבאי זה משהו שאזרחים יכולים לעשות בצורה מקצועית יותר תמורת משכורת הוגנת. בטוח יותר טוב מבני 18 באיומי כלא.

אני מנסה להבין למה שירות חובה בצבא זה טוב וזה גבר גבר, ושירות חובה במשטרה זה לגזול מאנשים את הפרנסה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

^^

התשובה רשומה בהיסטוריה - צבא מקצועי ברומא העתיקה.

כיצד דאגו למשכורות לחיילי הצבא.

כיצד נקנה השלטון, מי המליך את הקיסרים - כיצד התמוטטה האימפריה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני יש לי רעיון ( הוא לא מקורי שלי )

אני אדם עשיר

הבן שלי צריך ללכת לצבא

אני מעדיף שהוא לא ילך

אני אשלם למישהו אחר שיילך במקומו.

מה אתה להגיד?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שמנזר: פשוט מאד.

אתה מכשיר חייל לתפקיד לחימה, הוא עוסק בו עד השלמת שירות החובה, אחר כך ישמש בו עוד 20-30 שנה במילואים. אם מדובר בהכשרה ממושכת ויקרה (טייס, צוללן, מהנדס) - אתה מחתים אותו מראש על שירות יותר ממושך.

הכשרה של שוטר גם היא לא קצרה. איני מכיר את כשרה של שוטרי שח"מ, אבל אני מניח שהיא קצרה מזו של שוטר קריירה. אם היה מדובר בהתמקצעות של שוטר חובה שממשיך לפחות מספר שנים במשטרה, אני לא רואה בכך רע. אבל להטיל על ילדים תפקיד של שוטר בלי הכשרה מספקת זו בעיה. למעשה מדובר כאן בניצול "עודף" מתגייסים על מנת לספק למשטרה כח אדם לא איכותי, אבל זול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...