Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג RUN FLAT נקרע בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מילוי אויר 2.0 BAR בצמיג הקדמי ונסיעה בכביש בין עירוני עם תנועת כלי רכב אחרים בערך90 קמ"ש, הצמיג נקרע בדופן הפנימי.

מדובר בצמיג RUN FLAT GOODYEAR בן 3-4 שנים שלא עבר יותר מ- 50K

האם קורה שצמיג של חברה טובה נקרע או שהקרע נגרם מדבר אחר? (תמונותמצורפות)

מבקש המלצות לצמיגים RUN FLAT מהחברותהמובילות ופנצ'ריות עם מחיר סביר מאזור השפלה/דרום.

20161021_091341.jpg

20161021_091409.jpg

פורסם (נערך)

לדעתי רק בעל מקצוע מומחה יוכל אולי לזהות מה הגורם לכשל.

קשה ככה סתם להבחין אם מדובר בפגיעת עצם זר (לא בהכרח מיידית לפני הכשל), כשל שנובע מנסיעה עם ל"א נמוך, או סיבה מובנית אחרת.

ונראה לי שהטרחה לנסות לממש פה איזושהי אחריות גדולה מדי אם בכלל אפשרית.

ובלי קשר ישיר בהכרח, כן, גם בצמיגים של חברות מוכרות וטובות יש כשלי ייצור.

האם אתה מקפיד על ל"א תקין (ניפוח בצמיג קר או תוספת בהתאם כשחם?)? תוכל להעלות תמונה של מדבקת הלחצים?

לפי יד2צמיגים, זוג אקסלנס RFT במידה ויש מלאי יעלו לך החל מסביב 1200 ש"ח (ואם לא, אז אמור להיות אפישנטגריפ במחיר דומה).

צמיגים זולים יותר כפי שמופיעים באתר הנ"ל יכולים להיות פירלי P1, דנלופ SP Sport 01, ופאלקן ZE914.

באזור רחובות יכול לבדוק עם צמיגי מוריס בבית עובד.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בהחלט ייתכן שבעל מקצוע יוכל לאבחן את גורם הכשל, אבל הייתי מהמר שלא מדובר בכשל מבני בצמיג אלא בקרע מעצם זר.

אני מזכיר שמדובר בצמיג שנמצא בקצה אורך חייו האפקטיבי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אין לך דרישות גבוהות בהיבט הספורטיבי, אני רכשתי מטייר קלאב את הפלקן 914 ראן פלאט. המחיר מצוין, הם היו טריים ואני מרוצה מאוד. מרגישים בכל נק' זמן יותר טוב מהגודייר.

בן.

נ.ב. מידה כמו שלך 195/55/16.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

איזה דגם הגודייר? אם הגודייר זה אותו אחד שהיה אצלי, הוא לא ספורטיבי כשלעצמו

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

קרא את ההודעה שלי. מספיקה הפסקה האחרונה.

מקס, ליתר דיוק, 80 ק"מ במהירות של עד 80 קמ"ש במקרה של הגודייר דנן.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

בכל מקרה תחליף לפחות זוג, לא מחליפים רק צמיג אחד.

בן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

ROY:

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר לצמיגי goodyear exellence runflat במחיר 250 ש"ח לצמיג . מפנצריה באשקלון. כאשר בכל מקום אחר המחיר לצמיג הוא 650 ש"ח. אשמח לחוות דעת ומכירים את התחום

• תוכן חדש...