Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

יש לי רכב סיאט לאון שנת 2002 עם מנוע 1.6SR.

לאחר שיפוצים רבים ברכב סוף סוף הגיע תור למנוע עצמו.

כרגע אני עומד על שלב ניקוי EGR ומזרקים.

לא הצלחתי כל כך למצוא מדריך או סרטון כיצד לעשות זאת ברכב שלי ובמוסכים כמובן לאמשתפים פעולה בטענה שלא מנקים מזרקים אלה מחליפים אותם וזאת עלות פשוט בזויה.

אשמח לקבל איזה מדריכות או תמונות או כל מידע אחר שיכול לסייע לי בנושא.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

רכב בן 14 ומזרקים צריך לנקות כל 60.000 קמ(באירופה)וזה משהו שלעולם לא עושים בארץ.

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

אכן מומלץ שניקוי מזרקים אולטרסוני יהיה חלק מאחזקה שגרתית של הרכב. הבעייה היא שמלבד שטיפול זה יקר מאוד, מצריך ציוד מיוחד שלא נפוץ במוסכים ומחייב החלפת אורינגים ורשתיות לאחר הטיפול, קיים סיכוי גבוה שהמזרק יינזק בתהליך ואז אין מנוס מהחלפתו.

אני יכול להעיד שבסטארלט זצ"ל שלי החלפתי רביעיית אינג'קטורים אחרי כמעט 200,000 ק"מ (בגלל ניקוי שכשל ודפק את כל רביעיית המזרקים) והרכב קיבל חיים חדשים ושיפור מורגש בצריכת הדלק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנוע לא עובד חלק ויש תנודות ובעיות סחיבה.הייתה בעיה דומה אצל רכב אחר (פאסאט) וזה מה שפתר את זה.עשינו ניקוי מזרקים עם חומר לניקוי קרבורטור אבל עניין הוא שבפאסאט הכל ברור ונגיש ובסיאט לא כל כך

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

Vcds vag com

סריקה תקינה למעט אות נמוך מלאמבדה אבל בדיקת 4 גזים תקינה לגמרי וצריכת דלק סבירה.תנודה מתחילה לאחר חצי שעה עבודה של מנוע וזה נראה כמו egr מלוכלך.

ולכן אם כבר לנקות אותו אז לנקות גם מזרקים ולכן צריך עזרה עם הסבר איפה זה נמצא.אצלי מנוע 1.6 sr 8v

של גולף 4

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם (נערך)

אם אין תקלה של EGR אז אין מה לגעת בו כלל...אם היה תקול היתה מופיעה תקלה בסריקה. כמו כן עד כמה שזכור לי שסתום זה אינו בר ניקוי, ודורש החלפה...

עריכה אחרונה על ידי aviady1

seat leon 1.8 20v

פורסם

חג שמח לכולם.

תודה למגיבים אבל פתחתי נושא לא בשביל לשכנע אותי לא לעשות את זה:)

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...